logo Geilneuken.nl

Geilneuken.nl

Niet tevreden over Geilneuken.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen zijn voornamelijk geproduceerd door website zelf Not Safe!
  • Hoge kosten betalen per verstuurd of ontvangen bericht Not Safe!
  • Berichten worden verstuurd door inghuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Geilneuken is een datingsite met fake profielen. De berichten worden daarnaast beantwoord door betaalde chat operators. Zie wat onze experts van geilneuken.nl vinden en waarom deze casual dating site wordt afgeraden door ons. Onderzoek wat de eerlijke casual datingsite zijn met eerlijke profielen en zonder chatoperators

geilneuken review

geilneuken is een seks dating website met fictieve profielen die deze website zelf hebben gemodereerd. De chat berichten die je ontvangt worden bijna allemaal geschreven door eigen chatters die daarvoor een vergoeding krijgen. Deze chat operators weten precies hoe ze jou kunnen overhalen om te reageren, want zodra je op zo een berichtje wilt reageren moet je daarvoor een bedrag betalen per bericht. Daarnaast moet je vaak ook direct een dure bundel aankopen van ten minste meer dan 17 euro tot en met de bijna 220 euro per creditpakket. Hoe hoger het aankoop bedrag des te lager de uitgaven per bericht. Anderzijds zijn de kosten bij de duurste creditpakket nog gewoon ruim één euro per berichtje. Bij de meest voordelige creditbundel betaal je al een euro vijfenzeventig per bericht dat je verstuurd. Desondanks is het bij alle profielen onmogelijk om fysieke dates te scoren al beweren ze bijna altijd dat dat wel zo is.

Ingeschreven op Geilneuken.nl?

Toevallig een van de leden van geilneuken? Wij raden je aan om je ook gewoon uit te schrijven en het op je gemak te proberen bij de betere alternatieven voor erotische dating met echte leden. Uiteraard hebben onze datingsite deskundigen alvast een overzicht gemaakt met de beste alternatieven voor geilneuken.nl. Bovendien kun je zelf elk alternatief 100% gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste alternatieven voor sexdates met echte dames. Deze aanbieders maken derhalve ook nooit gebruik van chatoperators om te proberen je geld af te troggelen. Zodoende kun je er dus erachter komen welke van deze casual dating websites het meest overeen komt met waar je naar opzoek bent.

geilneuken profiel verwijderen

Vaak maken dit soort seks dating sites het je eigenlijk onmogelijk om je er weer uit te schrijven. Gelukkig wisten onze datingexperts de snelste manier te vinden om je hier uit te kunnen schrijven. Je geilneuken account verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Om te beginnen moet je zijn ingelogd op de website.
  2. Daarna ga je naar de directe link: "http://geilneuken.nl/user/area/deactivate".
  3. Vul je e-mailadres in waarmee je bent ingelogd.
  4. Druk op de knop "Permanent Verwijderen" om je profiel definitief te verwijderen

Let op: Je geilneuken eventuele resterende credits en chat berichten raak je wel kwijt hierna!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Adriaan (69 jaar) 30 mei 2019
Ik raad Geilneuken.nl niet aan Eventjes een pakket aangeschaft en ja hoor dan lees ik dat

Eventjes een pakket aangeschaft en ja hoor dan lees ik dat het fictieve profielen zijn, geld terug? nee daar toen ze natuurlijk weer niet aan.

auteur van de beoordeling
Thijs (55 jaar) 17 mei 2019
Ik raad Geilneuken.nl niet aan Gesprekken vallen gelijk uit elkaar want het maar om 1

Gesprekken vallen gelijk uit elkaar want het maar om 1 ding en dat is dat ik credit koop en zoveel mogelijk hoor!

auteur van de beoordeling
DeLaCruz (35 jaar) 08 mei 2019
Ik raad Geilneuken.nl niet aan Geil neuken niet maar de vrouwen die contact willen maken

Geil neuken niet maar de vrouwen die contact willen maken zijn schrikbarend. Heb er niet eens een foto op staan en ze beginnen gelijk, wat ben je knap, wat zie je er goed uit en dat soort stomme gepraat. Ik wil zeker lekker geil neuken maar ze denken toch niet dat ik daar nog zal gaan chatten.

auteur van de beoordeling
Ferhat (46 jaar) 24 Apr 2019
Ik raad Geilneuken.nl niet aan Stom gepraat en niemand wil seks met mij, alleen bla bla

Stom gepraat en niemand wil seks met mij, alleen bla bla bla die vrouw.