logo Love2date.nl

Love2date.nl

Niet tevreden over Love2date.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • De profielen zijn voornamelijk bijgehouden door beheerders van de site zelf Not Safe!
  • Gebruikt een creditsysteem dus kosten bij ieder berichtje wat je verstuurd Not Safe!
  • Berichten verstuurd en beantwoord door een chatcentrale Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Love2date is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profiele. love2date berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts love2date.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor love2date zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Love2date review

Love2date is een neppe datingsite met door hun zelf gecreëerde nep profielen. Daarbij worden alle chats verstuurd en beantwoord door berichten centrales die gewoonlijk een commissie krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Waarschijnlijk word je meteen na je registratie overladen met tig tallen reacties van deze fictieve gebruikers, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om sexy dames. Daarnaast proberen de chatters achter de profielen je allemaal het gevoel te geven veel belangstelling in je te hebben en echt een ontmoeting te willen regelen. Wanneer je op een van deze berichtjes wil reageren moet je daarvoor per bericht een bedrag betalen. Om te kunnen reageren moet je een bundel kopen waardoor je minimaal voor 10 euro credits moet kopen. Deze creditbundels lopen op tot €200,00 per creditbundel, en hoe hoger je koopt hoe minder je per credit moet betalen. Echter is het in vrijwel alle gevallen nooit mogelijk om echte afspraakjes te scoren, al wekken ze veelal de indruk dat ze dat wel graag willen.

Ingeschreven op love2date.nl?

Dus ben je een gebruiker van love2date, dan is ons advies om je hier ook per direct weer uit te schrijven en het gewoon is te gaan proberen bij de betrouwbaardere alternatieven voor sex dating zonder fake leden. Daarnaast hebben onze experts alvast een rangschikking gemaakt van de beste alternatieven voor love2date.nl. Bovendien kun je zelf ieder alternatief kosteloos uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste alternatieven voor spannende dates met echte vrouwen. Deze datingsites maken derhalve ook nooit gebruik van chat operators die je proberen om geld af te troggelen. Kortom zo kun je erachter komen welke erotische datingwebsites het meest overeen komt met wat je zoekt.

love2date uitschrijven

Je love2date account verwijderen doe je door de stappen hieronder te volgen:

  1. Als eerste stap log je in op je account.
  2. Als tweede ga je naar "Wijzig account". (of surf naar "love2date.nl/account").
  3. Ga naar beneden tot onderaan de pagina en klik op de button "account definitief verwijderen".
  4. Druk als laatst op de "OK" button om jouw account compleet te laten verwijderen.

Let op: Je love2date eventuele credits raak je wel na het verwijderen van je account!