logo Datelekker.nl

Datelekker.nl

Niet tevreden over Datelekker.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen worden vrijwel allemaal geplaatst door beheerders zelf Not Safe!
  • Wel muntensysteem dus kosten bij elk (verstuurd) bericht wat je verstuurd Not Safe!
  • Vrijwel alle verstuurd en beantwoord door inghuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Datelekker is een nep datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profielen. datelekker berichten worden beantwoord door betaalde chatoperator. Lees waarom onze experts datelekker.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor datelekker zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Datelekker review

datelekker.nl is een erotische datingsite die uitsluitend gebruik maakt van door hun zelf ontwikkelde nep members. Dit wordt tevens ook bevestigd in de footer hun website verstopt in het midden van de kleine lettertjes. Zo zeggen ze: "De profielen op datelekker zijn nep, fysieke afspraken zijn niet mogelijk". Voor het beantworden van berichten moet je kosten betalen per bericht. Tevens worden alle berichten die je binnen krijgt geautomatiseerd verstuurd door bots. Zodra je daarop in gaat wordt dit berichtje gevoerd met een chatoperator. Deze chatoprators krijgen veelal een percentage per bericht dat ze ontvangen of versturen. Na alle waarschijnlijkheid word je binnen een paar minuten na het aanmelden overvallen door de tientallen berichten van zelf gemaakte gebruikers. Daarbij gaat het bijna altijd om aanlokkelijke dames.

Bovendien proberen de chatoperators je allemaal de voorbeelding te geven ontzettend veel interesse in je te hebben, en daarbij een afspraakje in . Dit terwijl het hebben van fysieke dates niet mogelijk is! De kosten voor het versturen en beantwoorden van berichtjes zijn op zijn goedkoopst €0,75 per berichtje. Daarvoor moet je dan wel credits inkopen van €74,99. Anderzijds betaal je al gauw €1,- euro per chatbericht. Uiteraard is het niet mogelijk om echte ontmoetingen te krijgen met de profielen op datelekker. Al zeggen ze meestal dat ze wel je beter te willen leren kennen. Toch hebben deze chatoperators als doel om je zo lang als mogelijk je aan het lijntje te houden voor geld.

Ingeschreven op datelekker.nl?

Ben je al lid van datelekker, dan raden wij je aan om je daar ook meteen weer af te melden. Bovendien bestaan er wel betrouwbaardere opties waar je wel echte seksdates kunt scoren. Bovendien hebben onze experts alvast een selectie gemaakt en uit meer dan 2500 sex date platformen de beste alternatieven voor datelekker.nl gevonden. Uiteraard maken deze aanbieders nooit gebruik van fictieve profielen of chat operators. Bovendien mag je zelf elk alternatief gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste opties voor sexdates met echte dames.