logo Rijpevrouwensite.nl

Rijpevrouwensite.nl

Niet tevreden over Rijpevrouwensite.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen en foto's worden bijna alleen beheerd door de website zelf Not Safe!
  • Een grote vergoeding betalen voor ieder verstuurd of ontvangen bericht Not Safe!
  • Berichten worden beantwoord door ingehuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Rijpevrouwensite is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profiele. rijpevrouwensite berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts rijpevrouwensite.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor rijpevrouwensite zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Rijpevrouwensite review

Rijpevrouwensite is een neppe dating site met door hun zelf aangemaakte fictieve profielen. Tevens worden de chats verstuurd en beantwoord door chat operators die vaak een vast bedrag krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Vaak word je rap na je inschrijving overrompelt met tig tallen berichtjes van deze neppe profielen, waarbij het vrijwel altijd gaat om dames. Niettemin proberen deze profielen je allemaal het idee te geven heel veel belangstelling in je te hebben en graag een date te willen hebben. Wanneer je op een van die berichtjes wil antwoorden moet je daarvoor per chatbericht €1,- euro betalen. Om te kunnen reageren moet je credits vooruitbetalen waardoor je ten minste tien euro een creditpakket moet aanschaffen. Deze bundels lopen op tot over de 200 euro per transactie, en hoe grotere bundel je neemt hoe minder je per bericht betaald. Daarna is het in vrijwel alle gevallen niet mogelijk om fysieke dates te hebben, al laten ze vaak overkomen dat ze dit wel willen.

Ingeschreven op rijpevrouwensite.nl?

Dus ben je lid van rijpevrouwensite, dan raden wij je aan om je hier ook per direct weer af te melden en om het gewoon te proberen bij de betere website voor erotische dating met echte leden. Bovendien hebben onze experts alvast een rangschikking gemaakt met de beste alternatieven voor rijpevrouwensite.nl. Bovendien mag je zelf ieder alternatief 100% gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste datingsite voor sexdating met echte profielen. Deze aanbieders maken tevens ook nooit gebruik van chatoperators die je proberen om geld af te troggelen. Kortom zo kun je er dus erachter komen welke van deze datingwebsites het meest overeen komt met waar je naar opzoek bent.

rijpevrouwensite profiel verwijderen

Je rijpevrouwensite account verwijderen doe je door de stappen hieronder te volgen:

  1. Om te beginnen log je daar in op je account.
  2. Als tweede ga je naar "Mijn profiel".
  3. Klik daarna op het tandwiel icoontje (directe link "rijpevrouwensite.nl/instellingen").
  4. Onder aan de pagina druk je op de button "definitief opheffen van mijn account" .
  5. Klik als laatst op de button "OK" om jouw account geheel te verwijderen.

Let op: Je rijpevrouwensite eventuele tegoed komen direct te vervallen na het verwijderen van je profiel!