logo Contactmature.com

Contactmature.com

Niet tevreden over Contactmature.com? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen en foto's worden bijna alleen gemodereerd door website zelf Not Safe!
  • Wel creditsysteem en kosten bij elk berichtje wat je wilt versturen Not Safe!
  • Berichten beantwoord door operators en bots Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Contactmature is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profielen. contactmature berichten worden beantwoord door ingehuurde chat operator. Lees waarom onze experts contactmature.com afraden en zie wat de betere alternatieven voor contactmature zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Contactmature review

contactmature.com is een seksdating site dat uitsluitend gebruik maakt van door hun zelf aangebrachte fake profielen. Dit wordt tevens ook bevestigd in de footer de pagina weggestopt in de kleine letters. Zo zeggen ze: "De profielen op contactmature zijn fake, fysieke afspraken zijn niet mogelijk". Bij het versturen van chat berichten moet je betalen per berichtje. Tevens worden de chats die je krijgt automatisch verstuurd door een soort robot. Wanneer je op zo een bericht in gaat wordt dit chatbericht gevoerd met een betaalde chatter. Deze mensen krijgen vaak een vast percentage per chatbericht dat ze versturen. Waarschijnlijk word je binnen de kortste keren na het registreren overspoeld door tientallen berichtjes van dit soort fictieve leden. Daarbij gaat het bijna altijd om sexy dames.

Niettemin proberen deze profielen je de gedachte te geven erg veel interesse in je te hebben, en daarbij een afspraakje in het korte vooruitzicht. Uiteraard is het hebben van "real life" afspraakjes niet mogelijk is! De kosten voor het versturen van chatberichten zijn op zijn goedkoopst 75 eurocent per berichtje. Daarvoor moet je dan wel gelijk credits inkopen van minstens €74,99. Anders kost het je al gauw één euro per credit. Echter is het in alle gevallen nooit mogelijk om fysieke dates te krijgen met de profielen op contactmature. Al beweren ze meestal dat ze wel graag je beter te willen leren kennen. Daarentegen hebben deze profielen als enige doel om jou zo lang mogelijk je aan het lijntje te houden voor geld.

Ingeschreven op contactmature.com?

Ben je al een gebruiker van contactmature, dan raden wij je aan om je daar ook direct weer uit te schrijven. Bovendien zijn er wel goedkopere websites waar je wel echte sexdates kunt vinden. Bovendien hebben onze datingsite deskundigen alvast een overzicht gemaakt en uit duizenden casual dating sites de beste alternatieven voor contactmature.com geselecteerd. Uiteraard maken deze aanbieders geen gebruik van fictieve profielen of betaalde chatters. Bovendien mag je zelf ieder alternatief vrijblijvend gratis uittesten om kennis te maken met deze beste datingsite voor sex dates met echte gebruikers.