logo Relatiezoekertjes.nl

Relatiezoekertjes.nl

9
Niet tevreden over Relatiezoekertjes.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • De profielen worden vrijwel allemaal geplaatst door de website zelf Not Safe!
  • Veel geld betalen bij elk verstuurd berichtje Not Safe!
  • Vrijwel alle beantwoord door een chatcentrale Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Relatiezoekertjes is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profiele. relatiezoekertjes berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts relatiezoekertjes.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor relatiezoekertjes zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Relatiezoekertjes review

Relatiezoekertjes is een fictieve dating site met door hun zelf gecreëerde fake profielen. Daarnaast worden de berichtjes verstuurd en beantwoord door berichten centrales die over het algemeen een commissie krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Vaak word je rap na je aanmelding overrompelt met tig tallen reacties van deze fictieve profielen, waarbij het meestal gaat om sexy meiden. Daarnaast proberen de chatoperators je allemaal de indruk te geven heel veel belangstelling in je te hebben en snel een afspraakje te willen regelen. Zodra je op zo'n berichtjes wil reageren moet je hiervoor per bericht meer dan één euro betalen. Om te kunnen reageren moet je een credit bundel aanschaffen waardoor je minstens 10 euro een creditbundel moet nemen. Deze prijzen lopen op tot en met de €200,- per creditbundel, en hoe meer je betaald hoe minder je per credit betaald. Echter is het in vrijwel alle gevallen niet mogelijk om echte dates te hebben, al wekken ze in de meeste gevallen de indruk dat ze dit wel graag willen.

Ingeschreven op relatiezoekertjes.nl?

Dus ben je ingeschreven op relatiezoekertjes, dan raden wij je aan om je hier ook meteen weer af te melden en het gewoon is te proberen bij de betrouwbaardere aanbieders voor sexdating met echte leden. Daarnaast hebben de datingsite experts alvast een rangschikking gemaakt van de beste alternatieven voor relatiezoekertjes.nl. Bovendien kun je zelf elk alternatief gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste opties voor spannende afspraakjes met echte profielen. Deze partijen maken derhalve ook geen gebruik van betaalde chatters die je proberen om veel geld te laten betalen. Op deze manier kun je er zelf achter komen welke van deze casual dating sites de beste keuze is voor waar je naar opzoek bent.

relatiezoekertjes profiel verwijderen

Je relatiezoekertjes account verwijderen gaat als volgt:

  1. Om te beginnen log je in op de website.
  2. Als tweede ga je naar "Wijzig account". (directe link "relatiezoekertjes.nl/account").
  3. Ga naar beneden tot onderaan de pagina en klik op het kopje "account definitief verwijderen".
  4. Druk als laatst op de button "OK" om jouw profiel definitief te laten verwijderen.

Let op: Je relatiezoekertjes eventuele tegoed ben je wel kwijt na het verwijderen van je profiel!