logo Gratissexafspraakjes.nl

Gratissexafspraakjes.nl

Niet tevreden over Gratissexafspraakjes.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Dating profielen zijn vrijwel allemaal bijgehouden door beheerders van de site zelf Not Safe!
  • Veel betalen bij elk verstuurd berichtje Not Safe!
  • Vrijwel alle beantwoord door een chatcentrale Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Gratissexafspraakjes is een fake erotische datingsite die gebruik maken van zelf ontwikkelde neppe profielen. Ook worden de berichtjes beantwoord door ingehuurde chat operators. Zie wat de experts onderzochten op gratissexafspraakjes.nl en waarom deze casual dating site afgeraden wordt door ons. Ontdek wat betere alternatieven zijn voor gratissexafspraakjes, met goed gecontroleerde profielen en zonder betaalde chat operators

Gratissexafspraakjes review

Gratissexafspraakjes is een neppe dating website met zelf gemodereerde fictieve profielen. Daarnaast worden alle reacties verstuurd en beantwoord door eigen chatoperators die gewoonlijk een commissie krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Waarschijnlijk word je direct na je registratie overladen met soms honderden berichtjes van deze fake profielen, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om aantrekkelijke dames. Bovendien proberen ze je allemaal het idee te geven erg veel interesse in je te hebben en echt een afspraakje te willen regelen. Wanneer je op een van deze berichten wil ingaan moet je daarvoor per bericht een vergoeding. Voordat je kunt reageren moet je een bundel vooruitbetalen waarmee je minimaal €10,- een creditbundel moet aanschaffen. Deze bedragen lopen op tot 250 euro per creditpakket, en hoe meer je in één keer koopt des te minder je per bericht betaald. Vervolgens is het bij al deze profielen niet mogelijk om fysieke afspraakjes te hebben, al laten ze vaak genoeg overkomen dat ze dit wel willen.

Ingeschreven op Gratissexafspraakjes.nl?

Toevallig aangemeld op gratissexafspraakjes? Wij adviseren je om je gewoon account op te zeggen en om het beter is te proberen bij de betrouwbaardere opties voor casual dating zonder gemodereerde leden. Bovendien hebben de datingsite experts alvast een overzicht gemaakt van de beste alternatieven voor gratissexafspraakjes.nl. Bovendien mag je zelf ieder alternatief kosteloos uittesten om kennis te maken met deze beste opties voor sex dates met echte vrouwen. Deze partijen maken tevens ook geen gebruik van chat operators om te proberen je tegoed te laten betalen. Zodoende kun je er dus erachter komen welke datingsites het meest overeen komt met waar je naar opzoek bent.

gratissexafspraakjes account verwijderen

Om jouw account op gratissexafspraakjes te verwijderen kun je de volgende stappen uitvoeren:

  1. Als eerste moet je inloggen op de site daar.
  2. Daarna klik je op het kopje "Help".
  3. Ga naar beneden om op de link "Lidmaatschap stoppen" te drukken. (of surf naar "gratissexafspraakjes.nl/uitschrijven").
  4. Hierna sturen ze je de bevestigings-email om je account geheel te verwijderen. Na het klikken op de bevestigingslink wordt jouw profiel direct verwijderd.

Let op: Je gratissexafspraakjes eventuele contact punten en chat gesprekken ben je dan wel direct kwijt na het verwijderen van je account!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Piet (24 jaar) 17 mei 2019
Ik raad Gratissexafspraakjes.nl niet aan Het afspreken is gratis omdat het niet mogelijk is maar

Het afspreken is gratis omdat het niet mogelijk is maar het chatten kost je zo enorm veel geld begin er niet aan!