logo Lokaalflirten.nl

Lokaalflirten.nl

Niet tevreden over Lokaalflirten.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • De profielen worden voornamelijk gemaakt door de website zelf Not Safe!
  • Hoge kosten betalen voor ieder verstuurd of ontvangen berichtje Not Safe!
  • Vrijwel alle beantwoord door chat operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Lokaalflirten is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profiele. lokaalflirten berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts lokaalflirten.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor lokaalflirten zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Lokaalflirten review

Lokaalflirten is een neppe dating website met door hun zelf gemodereerde fictieve profielen. Daarbij worden de chats verstuurd en beantwoord door chat operators die vaak betaald krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Vaak word je kort na je aanmelding overspoeld met soms honderden berichtjes van deze neppe leden, waarbij het vrijwel altijd gaat om aantrekkelijke meiden. Daarnaast proberen de chatoperators je allemaal de indruk te geven heel veel interesse in je te hebben en echt een afspraakje te willen regelen. Wanneer je op een van deze berichten wil ingaan moet je daarvoor per bericht betalen. Voordat je kunt reageren moet je een creditpakket aanschaffen waarmee je op z'n minst €10,- een creditpakket moet aanschaffen. Deze bedragen lopen op tot over de 200 euro per transactie, en hoe meer je neemt hoe minder je per bericht moet betalen. Vervolgens is het in vrijwel alle gevallen nooit mogelijk om fysieke afspraakjes te hebben, al zeggen ze in de meeste gevallen dat ze dat juist graag willen.

Ingeschreven op lokaalflirten.nl?

Dus ben je een van de leden van lokaalflirten, dan adviseren wij je om je hier ook per direct weer uit te schrijven en het eens te gaan proberen bij de betere website voor seksdating zonder nep profielen. Daarnaast hebben onze datingsite deskundigen alvast een lijst gemaakt met de beste alternatieven voor lokaalflirten.nl. Bovendien kun je zelf ieder alternatief helemaal gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste alternatieven voor sex afspraakjes met echte profielen. Deze partijen maken tevens ook geen gebruik van chatoperators om te proberen je aan het lijntje te houden. Zodoende kun je erachter komen welke van deze datingwebsites het beste past bij wat je zoekt.

lokaalflirten uitschrijven

Je lokaalflirten account verwijderen doe je als volgt:

  1. Als eerste log je daar in op je account.
  2. Vervolgens ga je naar "Mijn profiel".
  3. Druk vervolgens op het icoontje van een tandwiel (of ga direct naar "lokaalflirten.nl/instellingen").
  4. Onder aan de pagina klik je op de button "definitief opheffen van mijn account" .
  5. Klik als laatst op de knop "OK" om jouw account direct te laten verwijderen.

Let op: Je lokaalflirten eventuele tegoed ben je wel kwijt na het deactiveren van je account!