Screenshot van Seksdaters.nl

Seksdaters.nl

Laatst bijgewerkt op 25 juli 2021
Bezoek website
  • Profielen en foto's zijn bijna alleen geplaatst door deze website zelf Not Safe!
  • Een grote vergoeding betalen per verstuurd berichtje Not Safe!
  • Berichten worden beantwoord door ingehuurde chatters Not Safe!

Seksdaters is een nep erotische datingsite dat gebruik maakt van door hunzelf gemaakte neppe profielen. Ook worden de berichten beantwoord door eigen chat operators. Zie wat onze experts onderzochten op seksdaters.nl en waarom deze erotische datingwebsite wordt afgeraden door ons. Ondervind wat de betere alternatieven zijn voor seksdaters, met goed gecontroleerde profielen en zonder betaalde chatoperators

Seksdaters review

Seksdaters is een fictieve erotische datingwebsite met voornamelijk door hunzelf gecreëerde neppe profielen. Tevens worden chats verstuurd en beantwoord door ingehuurde berichten centrales die vaak een vergoeding krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Vaak word je meteen na je inschrijving overspoeld met soms honderden berichten van deze fake profielen, waarbij het meestal gaat om knappe meiden. Bovendien proberen de chatters achter de profielen je allemaal de indruk te geven erg veel belangstelling in je te hebben en graag een afspraakje te willen hebben. Wanneer je op een van die berichtjes wil reageren moet je daarvoor per bericht een vergoeding. Om te kunnen reageren moet je een creditpakket aanschaffen waardoor je op z'n minst €10,- een creditpakket moet inkopen. Deze creditpakketten lopen op tot €250,00 per creditpakket, en hoe meer je koopt des te minder je betaald per bericht. Uiteindelijk is het in vrijwel alle gevallen niet mogelijk om echte afspraakjes te krijgen, al wekken ze veelal de indruk dat ze dit heel graag willen.

Ingeschreven op Seksdaters.nl?

Toevallig aangemeld op seksdaters? Ons advies is om je ook meteen af te melden en om het beter te proberen bij de betrouwbaardere opties voor erotische dating zonder fake gebruikers. Tevens hebben experts alvast een lijst gemaakt van de beste alternatieven voor seksdaters.nl. Bovendien kun je zelf ieder alternatief vrijblijvend gratis uittesten om kennis te maken met deze beste datingsite voor sex afspraakjes met echte profielen. Deze partijen maken tevens ook nooit gebruik van betaalde chatters om te proberen je een creditbundel te laten kopen. Op deze manier kun je erachter komen welke erotische datingwebsites het beste past bij wat je zoekt.

seksdaters uitschrijven

Om je registratie op seksdaters te verwijderen moet je de volgende stappen volgen:

  1. Om te beginnen moet je inloggen op account daar.
  2. Vervolgens klik je op de button "Help".
  3. Scroll naar beneden om op de link "Lidmaatschap stoppen" te drukken. (of surf naar "seksdaters.nl/uitschrijven").
  4. Hierna krijg je de bevestigings-email om je account officieel te verwijderen. Na het klikken op de link wordt je account meteen verwijderd.

Let op: Je seksdaters eventuele contact punten en berichtjes raak je wel kwijt na deze aktie!