logo Datingandmore.nl

Datingandmore.nl

9
Niet tevreden over Datingandmore.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Dating profielen zijn bijna alleen aangemaakt door de website zelf Not Safe!
  • Veel betalen voor ieder verstuurd of ontvangen berichtje Not Safe!
  • Berichten zowel verstuurd als beantwoord door robots of operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Datingandmore is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profiele. datingandmore berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts datingandmore.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor datingandmore zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Datingandmore review

Datingandmore is een fictieve datingwebsite met door hun zelf toegevoegde nep profielen. Daarnaast worden alle chats verstuurd en beantwoord door berichten centrales die over het algemeen een vergoeding krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Vaak word je binnen de kortste keren na je inschrijving overspoeld met veel berichtjes van deze gemodereerde gebruikers, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om vrouwen. Niettemin proberen deze profielen je allemaal het idee te geven veel belangstelling in je te hebben en echt een date te willen plannen. Zodra je op een van die chatberichten wil ingaan moet je daarvoor per chatbericht betalen. Voordat je kunt reageren moet je credits kopen waardoor je minstens voor 10 euro een bundel moet nemen. Deze bedragen lopen op tot de twee honderd euro per creditpakket, en hoe meer je koopt des te minder je per verstuurd bericht betaald. Vervolgens is het niet mogelijk om echte ontmoetingen te scoren, al zeggen ze in de meeste gevallen dat ze dit wel graag willen.

Ingeschreven op datingandmore.nl?

Dus ben je een van de leden van datingandmore, dan raden wij je aan om je hier ook gewoon weer uit te schrijven en om het beter te proberen bij de betrouwbaardere alternatieven voor seks dating zonder fake gebruikers. Bovendien hebben onze experts alvast een overzicht gemaakt met de beste alternatieven voor datingandmore.nl. Bovendien kun je zelf elk alternatief vrijblijvend gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste datingsite voor sex dates met echte gebruikers. Deze datingsites maken tevens ook geen gebruik van betaalde chatters om te proberen je een creditpakket te laten betalen. Kortom zo kun je erachter komen welke van deze sexdating websites de beste keuze is voor wat je zoekt.

datingandmore account verwijderen


Je datingandmore account verwijderen doe je door de stappen hieronder te volgen:

  1. Als eerste stap log je in op je account.
  2. Klik in de rechter bovenhoek op de knop "Help".
  3. wat omlaag schuift staat "Verwijder mijn profiel", druk daarop. (of surf naar "datingandmore.nl/delete_account").

  4. Klik vervolgens op de button "Verwijder mijn profiel".
  5. Vervolgens krijg je de vraag "weet je het zeker", druk op de knop "JA" en jouw account wordt meteen verwijderd.

Let op: Je datingandmore eventuele tegoed ben je wel kwijt na het deactiveren van je account!