logo Chats.nl

Chats.nl

Niet tevreden over Chats.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Dating profielen worden voornamelijk bijgehouden door deze website zelf Not Safe!
  • Gebruikt een credits kopen dus kosten per (verstuurd) bericht wat je verstuurd Not Safe!
  • Alle berichten worden verstuurd en beantwoord door robots of operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Chats is een datingsite met fictieve profielen. Daarbij worden de berichtjes beantwoord door betaalde chatoperators. Zie wat de experts over chats.nl zeggen en waarom deze erotische datingwebsite wordt afgeraden door experts. Zie wat de betere datingsite zijn met goed gecontroleerde profielen en zonder fake berichten van chatoperators

chats review

chats is een dating site die gebruik maken van nep profielen die zij zelf hebben gemodereerd. De chatberichten die je ontvangt worden bijna altijd verstuurd en beantwoord door chat operators die daarvoor een commissie over de verstuurde berichten ontvangen. Deze berichten centrales worden getraind om een gesprek tot stand te houden, want zodra je op zo een berichtje wilt reageren moet je hiervoor een vergoeding betalen per bericht. Daarvoor moet je dan direct een credit bundel aanschaffen van op z'n minst 17,50 euro tot bijna €220 . Hoe het aankoop bedrag des te lager de prijs per chatbericht. Desondanks betaal je met het grootste credit-pakket nog gewoon ruim één euro per bericht dat je verstuurd. Bij de meest voordelige creditpakket kost het je 1,75 euro per berichtje. Daarna is het niet mogelijk om fysieke afspraakjes te krijgen al doen ze in de meeste gevallen overkomen dat dat gewoon mogelijk is.

Ingeschreven op Chats.nl?

Dus ben je aangemeld op chats, dan adviseren wij je om je hier ook weer uit te schrijven en het op je gemak te gaan proberen bij de betere opties voor seksdating met echte gebruikers. Uiteraard hebben experts alvast een overzicht gemaakt met de beste alternatieven voor chats.nl. Bovendien mag je zelf ieder alternatief kosteloos uitproberen om kennis te maken met deze beste opties voor sex dating met echte gebruikers. Deze partijen maken tevens ook nooit gebruik van betaalde chatters om te proberen je credits te laten kopen. Zodoende kun je erachter komen welke erotische datingsites het meest overeen komt met wat je zoekt.

chats uitschrijven

Meestal maken dit soort dating sites het de gebruiker zo niet gebruiksvriendelijk mogelijk om je er uit te schrijven. Tevens lees je over terug op de veel gestelde vragen pagina. Je chats profiel verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Als eerste moet je zijn ingelogd op je account daar, met je E-mail adres en wachtwoord.
  2. Vervolgens druk op het kleine driehoekje wat omlaag wijst, aan de zijkant van je profielfoto gebruikersnaam bovenaan de pagina. Er verschijnt nu een extra menu{ waaronder “Instellingen”, klik daar op.
  3. Een nieuwe pagina is geopend. Scroll helemaal naar beneden. Klik daar op de knop met de tekst: “Mijn account en profiel verwijderen”.
  4. Geef een reden voor afmelding.
  5. Druk op de knop “account verwijderen” om je account definitief te verwijderen

Let op: Je chats eventuele tegoed en berichten vervallen direct hierna!