logo Hete-dates.nl

Hete-dates.nl

Niet tevreden over Hete-dates.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen en foto's worden vrijwel allemaal ontwikkeld door de website zelf Not Safe!
  • Dure credits betalen voor ieder verstuurd berichtje Not Safe!
  • Berichten beantwoord door chat operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Hete-dates is een nep datingsite met door hun zelf aangebrachte fictieve profiele. hete-dates berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts hete-dates.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor hete-dates zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Hete-dates review

Hete-dates is een neppe dating website met door hun zelf ontwikkelde fictieve profielen. Tevens worden alle reacties verstuurd en beantwoord door chatters die vaak een vast bedrag krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Na alle waarschijnlijkheid word je binnen de kortste keren na je inschrijving overspoeld met tig tallen berichtjes van deze fake profielen, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om dames. Daarnaast proberen dit soort bedrijven je allemaal het gevoel te geven erg veel interesse in je te hebben en echt een ontmoeting te willen regelen. Zodra je op zo'n berichtjes wil antwoorden moet je daarvoor per bericht meer dan één euro betalen. Daarvoor moet je een bundel aanschaffen waardoor je op z'n minst 10 euro credits moet kopen. Deze bundels lopen op tot de twee honderd euro per transactie, en hoe meer je neemt des te minder je hoeft te betalen. Desondanks is het nooit mogelijk om echte afspraakjes te hebben, al doen ze vaak genoeg overkomen dat ze dat wel graag willen.

Ingeschreven op hete-dates.nl?

Dus ben je lid van hete-dates, dan raden wij je aan om je hier ook weer af te melden en het eens te proberen bij de betere alternatieven voor seksdating zonder fake gebruikers. Uiteraard hebben de datingsite experts alvast een overzicht gemaakt van de beste alternatieven voor hete-dates.nl. Bovendien mag je zelf elk alternatief gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste alternatieven voor spannende afspraakjes met echte profielen. Deze partijen maken tevens ook nooit gebruik van chatoperators die je proberen om aan het lijntje te houden. Hierdoor kun je er dus erachter komen welke van deze datingsites het beste past bij wat je zoekt.

hete-dates uitschrijven


Je hete-dates account verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Voor de eerste stap log je in op de website.
  2. Druk rechtsboven in de hoek op de knop "Help".
  3. wat omlaag komt vind je "Verwijder mijn profiel", druk daarop. (of ga direct naar "hete-dates.nl/delete_account").

  4. Druk vervolgens op de knop "Verwijder mijn profiel".
  5. Vervolgens krijg je de melding "weet je het zeker", druk op de button "JA" en jouw profiel wordt direct verwijderd.

Let op: Je hete-dates eventuele contact punten raak je wel na het verwijderen van je profiel!