logo Gratissekscontact.com

Gratissekscontact.com

Niet tevreden over Gratissekscontact.com? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen en foto's worden voornamelijk ontwikkeld door de website zelf Not Safe!
  • Veel betalen door creditsysteem dus kosten bij elk bericht wat je wilt versturen Not Safe!
  • Berichten zowel verstuurd als beantwoord door chat operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Gratissekscontact-com is een nep datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profielen. gratissekscontact-com berichten worden beantwoord door chatoperator. Lees waarom onze experts gratissekscontact.com afraden en zie wat de betere alternatieven voor gratissekscontact-com zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Gratissekscontact-com review

gratissekscontact.com is een seks datingsite wat gebruik maakt van zelf toegevoegde nep leden. Dit wordt getoond aan de onderkant van hun website verstopt in de slecht zichbare tekst. Zo vermelden ze: "De profielen op gratissekscontact-com zijn fake, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk". Bij het versturen van berichten moet je betalen per bericht. Tevens worden alle berichten die je binnen krijgt systematisch verstuurd door bots. Zodra je hierop in gaat wordt het chatbericht beantwoord door een chatoperator. Deze chatoprators krijgen veelal een x percentage per berichtje dat ze ontvangen of versturen. Meestal word je binnen de kortste keren na het inschrijven overspoeld door inkomende berichtjes van gemodereerde leden. Tevens gaat het in de meeste gevallen om sexy dames.

Daarnaast proberen deze profielen je de voorbeelding te geven ontzettend veel interesse in jou te hebben, met daarbij een ontmoeting in de planning. Natuurlijk is het hebben van fysieke dates niet mogelijk is! De prijzen voor het versturen en beantwoorden van chatberichten zijn ten minste 0,75 euro per chatbericht. Voordat je kunt reageren moet je dan wel eerst een creditpakket inkopen van minimaal €74,99. Anderzijds kost het je al snel meer dan één euro per bericht. Uiteraard is het in alle gevallen niet mogelijk om echte afspraakjes te krijgen met de leden op gratissekscontact-com. Al laten ze vaak overkomen dat ze heel graag willen afspreken. Kort samengevat hebben deze chatters als enige doel om je zo lang mogelijk je te laten betalen voor credits.

Ingeschreven op gratissekscontact.com?

Ben je al gerigistreerd op gratissekscontact-com, dan adviseren onze experts om je daar ook snel weer uit te schrijven. Tenslotte bestaan er wel goedkopere websites waar je wel echte seks dates kunt hebben. Uiteraard hebben onze experts alvast een lijst gemaakt en uit meer dan 2500 sexdating platforms de beste alternatieven voor gratissekscontact.com geselecteerd. Uiteraard maken deze datingsites geen gebruik van fictieve profielen of chatoperators. Bovendien mag je zelf elk alternatief gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste opties voor sex dates met echte vrouwen.