logo Amsterdam-sex.nl

Amsterdam-sex.nl

Niet tevreden over Amsterdam-sex.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen en foto's worden bijna alleen ontwikkeld door de beheerders zelf Not Safe!
  • Veel betalen door credits en kosten per berichtje wat je wilt versturen Not Safe!
  • Alle berichten worden beantwoord door ingehuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Amsterdam-sex is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profiele. amsterdam-sex berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts amsterdam-sex.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor amsterdam-sex zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Amsterdam-sex review

Amsterdam-sex is een neppe dating site met door hun zelf gemaakte fake profielen. Daarbij worden de reacties verstuurd en beantwoord door chat operators die vaak betaald krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Waarschijnlijk word je direct na je aanmelding overladen met soms honderden berichten van deze fake leden, waarbij het vrijwel altijd gaat om mooie vrouwen. Daarnaast proberen de chatters achter de profielen je allemaal het idee te geven veel interesse in je te hebben en graag een afspraakje te willen hebben. Wanneer je op een berichten wil antwoorden moet je daarvoor per bericht betalen. Daarvoor moet je een creditpakket inkopen waardoor je op z'n minst tien euro credits moet aanschaffen. Deze creditpakketten lopen op tot over de 200 euro per transactie, en hoe meer je neemt des te minder je per bericht moet betalen. Uiteindelijk is het bij al deze profielen nooit mogelijk om echte afspraakjes te hebben, al doen ze vaak overkomen dat ze dit juist wel willen.

Ingeschreven op amsterdam-sex.nl?

Dus ben je aangemeld op amsterdam-sex, dan is ons advies om je hier ook weer uit te schrijven en om het beter is te proberen bij de betrouwbaardere opties voor erotische dating met echte profielen. Daarnaast hebben onze experts alvast een overzicht gemaakt van de beste alternatieven voor amsterdam-sex.nl. Bovendien mag je zelf ieder alternatief kosteloos uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste alternatieven voor sex afspraakjes met echte profielen. Deze datingsites maken tevens ook nooit gebruik van chatoperators om te proberen je aan het lijntje te houden. Op deze manier kun je er zelf achter komen welke datingsites het beste alternatief is voor jou.

amsterdam-sex account verwijderen


Je amsterdam-sex account verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Om te beginnen log je in op de website.
  2. Druk rechts boven op het kopje "Help".
  3. Onderaan het menu wat omlaag schuift vind je "Verwijder mijn profiel", klik daarop. (of ga direct naar "amsterdam-sex.nl/delete_account").

  4. Druk vervolgens op het kopje "Verwijder mijn profiel".
  5. Als laatste krijg je de vraag "weet je het zeker", druk op "JA" en jouw account wordt direct verwijderd.

Let op: Je amsterdam-sex eventuele tegoed komen direct te vervallen na deze aktie!