logo Flirtprikbord.nl

Flirtprikbord.nl

Niet tevreden over Flirtprikbord.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • De profielen worden voornamelijk geplaatst door website zelf Not Safe!
  • Commissie betalen per verstuurd of ontvangen berichtje Not Safe!
  • Berichten zowel verstuurd als beantwoord door robots of operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Flirtprikbord is een nep datingsite met door hun zelf aangebrachte fictieve profiele. flirtprikbord berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts flirtprikbord.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor flirtprikbord zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Flirtprikbord review

Flirtprikbord is een fictieve datingsite met door hun zelf gemaakte fictieve profielen. Daarnaast worden de berichtjes verstuurd en beantwoord door chatoperators die over het algemeen een vergoeding krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Meestal word je rap na je aanmelding overrompelt met veel chatberichten van deze fake gebruikers, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om aantrekkelijke vrouwen. Bovendien proberen de chatters achter de profielen je allemaal het gevoel te geven veel belangstelling in je te hebben en echt een ontmoeting te willen plannen. Wanneer je op zo'n chatberichten wil ingaan moet je daarvoor per chatbericht vele euro's betalen. Om te kunnen reageren moet je credits vooruitbetalen waardoor je minstens €10,- credits moet betalen. Deze bundels lopen op tot €200,00 per creditbundel, en hoe meer je neemt des te minder je per bericht betaald. Desondanks is het in vrijwel alle gevallen niet mogelijk om fysieke dates te regelen, al wekken ze bijna altijd de indruk dat ze dat maar al te graag willen.

Ingeschreven op flirtprikbord.nl?

Dus ben je een gebruiker van flirtprikbord, dan raden wij je aan om je hier ook meteen weer uit te schrijven en het op je gemak te gaan proberen bij de betrouwbaardere aanbieders voor seksdating zonder fictieve gebruikers. Uiteraard hebben de datingsite experts alvast een rangschikking gemaakt van de beste alternatieven voor flirtprikbord.nl. Bovendien mag je zelf ieder alternatief 100% gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste alternatieven voor sexdates met echte dames. Deze partijen maken derhalve ook geen gebruik van betaalde chatters om te proberen je veel geld te laten betalen. Hierdoor kun je er dus erachter komen welke erotische datingsites het beste alternatief is voor jou.

flirtprikbord account verwijderen

Je flirtprikbord account verwijderen gaat als volgt:

  1. Om te beginnen log je daar in op de website.
  2. Vervolgens ga je naar "Mijn account". (of ga direct naar "flirtprikbord.nl/mijnaccount").
  3. Ga helemaal naar beneden tot onderaan de pagina en druk op de button "account definitief verwijderen".
  4. Klik als laatst op de "OK" button om jouw profiel te laten verwijderen.

Let op: Je flirtprikbord eventuele credits raak je wel direct kwijt na het verwijderen van je profiel!