logo Datingssites.nl

Datingssites.nl

Niet tevreden over Datingssites.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen zijn bijna alleen beheerd door beheerders zelf Not Safe!
  • Een grote vergoeding betalen bij elk verstuurd of ontvangen bericht Not Safe!
  • Vrijwel alle beantwoord door betaalde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Datingssites is een nep datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profiele. datingssites berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts datingssites.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor datingssites zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Datingssites review

Datingssites is een fake dating site met door hun zelf gemaakte nep profielen. Daarnaast worden alle chats verstuurd en beantwoord door chat operators die vaak een vergoeding krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Gewoonlijk word je kort na je registratie overrompelt met overdreven veel chatberichten van deze gemodereerde leden, waarbij het meestal gaat om sexy dames. Bovendien proberen deze profielen je allemaal de indruk te geven veel belangstelling in je te hebben en snel een afspraakje te willen hebben. Zodra je op zo'n berichtjes wil antwoorden moet je hiervoor per chatbericht €1,- euro betalen. Daarvoor moet je een credit bundel kopen waardoor je ten minste voor 10 euro een bundel moet aanschaffen. Deze creditpakketten lopen op tot 200 euro per creditpakket, en hoe grotere bundel je betaald des te minder je per bericht moet betalen. Desondanks is het in vrijwel alle gevallen niet mogelijk om offline afspraakjes te scoren, al beweren ze vaak dat ze het wel willen.

Ingeschreven op datingssites.nl?

Dus ben je een van de gebruikers van datingssites, dan raden wij je aan om je hier ook gewoon weer uit te schrijven en om het beter is te proberen bij de betere opties voor casual dating zonder gemodereerde leden. Daarnaast hebben onze experts alvast een overzicht gemaakt met de beste alternatieven voor datingssites.nl. Bovendien mag je zelf ieder alternatief kosteloos uittesten om een indruk te krijgen van deze beste alternatieven voor sexdating met echte gebruikers. Deze aanbieders maken tevens ook nooit gebruik van chatoperators om te proberen je aan het lijntje te houden. Op deze manier kun je erachter komen welke datingsites de beste keuze is voor wat je zoekt.

datingssites profiel verwijderen


Je datingssites account verwijderen doe je als volgt:

  1. Om te beginnen log je in op je account.
  2. Klik rechtsboven in de hoek op de button "Help".
  3. Onderin het menu wat omlaag schuift staat "Verwijder mijn profiel", klik daarop. (of surf naar "datingssites.nl/delete_account").

  4. Klik vervolgens op het kopje "Verwijder mijn profiel".
  5. Vervolgens krijg je de tekst "weet je het zeker", druk op de button "JA" en jouw profiel wordt definitief verwijderd.

Let op: Je datingssites eventuele tegoed ben je wel kwijt na deze aktie!