logo Flirtenholland.nl

Flirtenholland.nl

Niet tevreden over Flirtenholland.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen en foto's worden bijna alleen gemaakt door beheerders van de site zelf Not Safe!
  • Veel betalen per verstuurd berichtje Not Safe!
  • Berichten worden zowel verstuurd als beantwoord door chat operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Flirtenholland is een nep datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profiele. flirtenholland berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts flirtenholland.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor flirtenholland zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Flirtenholland review

Flirtenholland is een fake dating website met door hun zelf gemodereerde fictieve profielen. Daarbij worden alle berichten verstuurd en beantwoord door chatoperators die over het algemeen betaald krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Gewoonlijk word je binnen de kortste keren na je registratie overladen met tientallen reacties van deze gemodereerde profielen, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om goed uitziende dames. Daarnaast proberen de chatoperators je allemaal het gevoel te geven veel interesse in je te hebben en echt een ontmoeting te willen plannen. Wanneer je op een van die chatberichten wil reageren moet je daarvoor per bericht betalen. Daarvoor moet je een bundel kopen waarmee je op z'n minst voor 10 euro een creditpakket moet kopen. Deze bundels lopen op tot de twee honderd euro per transactie, en hoe grotere bundel je in één keer koopt hoe minder je per credit moet betalen. Uiteindelijk is het nooit mogelijk om echte dates te regelen, al laten ze veelal overkomen dat ze dit maar al te graag willen.

Ingeschreven op flirtenholland.nl?

Dus ben je een gebruiker van flirtenholland, dan adviseren wij je om je hier ook per direct weer af te melden en om het gewoon te gaan proberen bij de betere opties voor seks dating zonder gemodereerde profielen. Uiteraard hebben onze experts alvast een lijst gemaakt van de beste alternatieven voor flirtenholland.nl. Bovendien mag je zelf elk alternatief kosteloos uittesten om kennis te maken met deze beste alternatieven voor spannende afspraakjes met echte gebruikers. Deze aanbieders maken derhalve ook nooit gebruik van betaalde chatters om te proberen je een creditpakket te laten kopen. Kortom zo kun je er zelf achter komen welke casual dating websites de beste keuze is voor wat je zoekt.

flirtenholland uitschrijven


Je flirtenholland account verwijderen doe je als volgt:

  1. Als eerste stap log je in op de website.
  2. Druk rechtsboven in de hoek op de knop "Help".
  3. wat omlaag komt staat "Verwijder mijn profiel", druk daarop. (directe link "flirtenholland.nl/delete_account").

  4. Druk vervolgens op het kopje "Verwijder mijn profiel".
  5. Daarna krijg je de melding "weet je het zeker", druk op de button "JA" en jouw profiel wordt verwijderd.

Let op: Je flirtenholland eventuele tegoed raak je wel direct kwijt na het verwijderen van je account!