logo Rijpewijven.nl

Rijpewijven.nl

Niet tevreden over Rijpewijven.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen en foto's worden bijna alleen geproduceerd door beheerders van de site zelf Not Safe!
  • Gebruikt een credits kopen dus kosten bij ieder privé bericht wat je verstuurd Not Safe!
  • Berichten verstuurd door operators en bots Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Rijpewijven is een nep datingsite met door hun zelf aangebrachte fictieve profiele. rijpewijven berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts rijpewijven.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor rijpewijven zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Rijpewijven review

Rijpewijven is een neppe dating site met door hun zelf ontwikkelde fake profielen. Daarnaast worden alle berichten verstuurd en beantwoord door chatoperators die veelal een commissie krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Vaak word je meteen na je registratie overspoeld met vele berichten van deze neppe leden, waarbij het meestal gaat om goed uitziende meiden. Daarnaast proberen deze profielen je allemaal de indruk te geven erg veel interesse in je te hebben en snel een ontmoeting te willen hebben. Zodra je op zo'n berichtjes wil antwoorden moet je hiervoor per bericht geld. Voordat je kunt reageren moet je een bundel inkopen waardoor je minstens 10 euro een creditbundel moet aanschaffen. Deze bedragen lopen op tot de twee honderd euro per creditpakket, en hoe meer je in één keer koopt des te minder je per credit moet betalen. Daarna is het nooit mogelijk om fysieke dates te hebben, al doen ze in de meeste gevallen overkomen dat ze het wel graag willen.

Ingeschreven op rijpewijven.nl?

Dus ben je een van de gebruikers van rijpewijven, dan raden wij je aan om je hier ook meteen weer af te melden en het eens te proberen bij de betrouwbaardere aanbieders voor erotische dating zonder fictieve leden. Daarnaast hebben de datingsite experts alvast een selectie gemaakt met de beste alternatieven voor rijpewijven.nl. Bovendien kun je zelf elk alternatief gratis uittesten om kennis te maken met deze beste opties voor sex afspraakjes met echte gebruikers. Deze datingsites maken tevens ook nooit gebruik van chat operators die je proberen om een creditpakket te laten betalen. Kortom zo kun je er dus erachter komen welke van deze sexdating sites de beste keuze is voor waar je naar opzoek bent.