logo Dreamflirt.nl

Dreamflirt.nl

Niet tevreden over Dreamflirt.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Dating profielen worden vrijwel allemaal aangemaakt door de website zelf Not Safe!
  • Gebruikt een creditsysteem en kosten bij ieder bericht wat je verstuurd Not Safe!
  • Vrijwel alle verstuurd en beantwoord door operators en bots Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Dreamflirt is een nep datingsite met door hun zelf aangebrachte fictieve profiele. dreamflirt berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts dreamflirt.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor dreamflirt zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Dreamflirt review

Dreamflirt is een fake dating site met door hun zelf gemodereerde nep profielen. Daarnaast worden de chats verstuurd en beantwoord door chatoperators die veelal betaald krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Gewoonlijk word je direct na je inschrijving overladen met overdreven veel berichtjes van deze fake leden, waarbij het meestal gaat om mooie meiden. Daarnaast proberen de chatters achter de profielen je allemaal het idee te geven heel veel interesse in je te hebben en echt een date te willen hebben. Wanneer je op zo'n berichten wil ingaan moet je hiervoor per chatbericht vele euro's betalen. Voordat je kunt reageren moet je een bundel kopen waardoor je ten minste 10 euro een creditpakket moet nemen. De kosten lopen op tot de twee honderd euro per creditbundel, en hoe hoger je aanschaft hoe minder je per credit moet betalen. Uiteraard is het in vrijwel alle gevallen nooit mogelijk om fysieke afspraakjes te krijgen, al beweren ze meestal dat ze dit wel willen.

Ingeschreven op dreamflirt.nl?

Dus ben je een van de gebruikers van dreamflirt, dan raden wij je aan om je hier ook per direct weer uit te schrijven en om het beter is te gaan proberen bij de betrouwbaardere opties voor seks dating zonder gemodereerde gebruikers. Bovendien hebben experts alvast een lijst gemaakt van de beste alternatieven voor dreamflirt.nl. Bovendien kun je zelf elk alternatief helemaal gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste opties voor sexdating met echte dames. Deze partijen maken tevens ook nooit gebruik van betaalde chatters om te proberen je een creditpakket te laten kopen. Kortom zo kun je er zelf achter komen welke casual dating websites het beste aansluit bij waar je naar opzoek bent.

dreamflirt profiel verwijderen

Je dreamflirt account verwijderen gaat als volgt:

  1. Om te beginnen log je daar in op je account.
  2. Als tweede ga je naar "Mijn account". (of surf naar "dreamflirt.nl/mijnaccount").
  3. Scroll naar beneden tot onderaan de pagina en klik op de knop "account definitief verwijderen".
  4. Klik als laatst op de "OK" button om jouw profiel permanent te verwijderen.

Let op: Je dreamflirt eventuele credits verlies je wel direct hierna!