logo Ikzoeksexcontact.nl

Ikzoeksexcontact.nl

Niet tevreden over Ikzoeksexcontact.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Dating profielen worden voornamelijk beheerd door deze site zelf Not Safe!
  • Gebruikt een credits dus kosten bij ieder berichtje wat je wilt versturen Not Safe!
  • Berichten worden beantwoord door chatoperators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Ikzoeksexcontact is een fake seks dating site dat gebruik maakt van zelf gemodereerde fictieve profielen. De berichtjes worden beantwoord door betaalde chatters. Zie wat de experts onderzochten op ikzoeksexcontact.nl en waarom deze datingwebsite wordt afgeraden door ons. Zie wat de beste alternatieven zijn voor ikzoeksexcontact, met goed gecontroleerde profielen en zonder betaalde chatters

Ikzoeksexcontact review

Ikzoeksexcontact is een fake erotische datingwebsite die gebruik maken van zelf ontwikkelde fake profielen. Daarbij worden alle chats verstuurd en beantwoord door betaalde chat operators die over het algemeen een commissie krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Gewoonlijk word je meteen na je registratie overspoeld met overdreven veel chatberichten van deze neppe profielen, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om knappe meiden. Niettemin proberen de chatoperators je allemaal het gevoel te geven heel veel interesse in je te hebben en snel een ontmoeting te willen hebben. Wanneer je op een chatberichten wil ingaan moet je daarvoor per bericht geld. Om te kunnen reageren moet je een bundel vooruitbetalen waardoor je op z'n minst €10,- een creditbundel moet nemen. Deze prijzen lopen op tot 250 euro per creditbundel, en hoe hoger je in één keer koopt hoe minder je per bericht moet betalen. Daarna is het nooit mogelijk om fysieke afspraakjes te krijgen, al doen ze veelal overkomen dat ze dat heel graag willen.

Ingeschreven op Ikzoeksexcontact.nl?

Toevallig een van de gebruikers van ikzoeksexcontact? Wij raden je aan om je daar gewoon uit te schrijven en het op je gemak te proberen bij de betrouwbaardere alternatieven voor erotische dating zonder gemodereerde gebruikers. Daarnaast hebben onze experts alvast een overzicht gemaakt met de beste alternatieven voor ikzoeksexcontact.nl. Bovendien kun je zelf ieder alternatief vrijblijvend gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste datingsite voor sexdates met echte dames. Deze aanbieders maken tevens ook geen gebruik van chat operators om te proberen je veel geld te laten betalen. Zodoende kun je er dus erachter komen welke erotische datingsites de beste keuze is voor wat je zoekt.

ikzoeksexcontact uitschrijven

Om je registratie op ikzoeksexcontact te verwijderen kun je de volgende stappen uitvoeren:

  1. Als eerste moet je inloggen op de site daar.
  2. Daarna klik je op het kopje "Help".
  3. Ga helemaal een beetje naar beneden om op de link "Lidmaatschap stoppen" te drukken. (of ga direct naar "ikzoeksexcontact.nl/uitschrijven").
  4. Als laatst krijg je de bevestigings-email om je account voor goed te verwijderen. Na het klikken op de link is jouw registratie geheel verwijderd.

Let op: Je ikzoeksexcontact eventuele tegoed en chat berichten komen direct te vervallen hierna!