logo Dating-prikbord.nl

Dating-prikbord.nl

Niet tevreden over Dating-prikbord.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen worden voornamelijk gemaakt door deze website zelf Not Safe!
  • Credits betalen per verstuurd bericht Not Safe!
  • Alle berichten worden verstuurd door robots of operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Dating-prikbord is een nep seks datingsite die gebruik maken van door hunzelf aangemaakte neppe profielen. De berichten worden beantwoord door eigen chatoperators. Lees wat onze experts van dating-prikbord.nl vinden en waarom deze casual dating site afgeraden wordt door ons. Kom erachter wat de beste alternatieven zijn voor dating-prikbord, met echte profielen en zonder betaalde berichten centrales

Dating-prikbord review

Dating-prikbord is een neppe casual datingwebsite die gebruik maken van door hunzelf ontwikkelde fake profielen. Tevens worden de conversaties verstuurd en beantwoord door ingehuurde berichten centrales die gewoonlijk betaald krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Gewoonlijk word je rap na je registratie overladen met tig tallen berichten van deze fictieve leden, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om goed uitziende vrouwen. Niettemin proberen dit soort bedrijven je allemaal het gevoel te geven heel veel belangstelling in je te hebben en graag een ontmoeting te willen plannen. Zodra je op een van die chatberichten wil ingaan moet je daarvoor per chatbericht meer dan één euro betalen. Voordat je kunt reageren moet je een credit bundel kopen waardoor je ten minste 10 euro een creditbundel moet inkopen. Deze prijzen lopen op tot 250 euro per transactie, en hoe grotere bundel je in één keer koopt hoe minder je hoeft te betalen. Desondanks is het bij al deze profielen niet mogelijk om fysieke dates te hebben, al beweren ze in de meeste gevallen dat ze dit heel graag willen.

Ingeschreven op Dating-prikbord.nl?

Toevallig een van de profielen op dating-prikbord? Wij adviseren je om je ook per direct profiel te verwijderen en om het beter te proberen bij de betere alternatieven voor erotische dating zonder fake leden. Uiteraard hebben onze datingsite deskundigen alvast een lijst gemaakt met de beste alternatieven voor dating-prikbord.nl. Bovendien mag je zelf ieder alternatief 100% gratis uittesten om kennis te maken met deze beste opties voor sex dates met echte profielen. Deze datingsites maken derhalve ook geen gebruik van chat operators die je proberen om een creditbundel te laten kopen. Kortom zo kun je er zelf achter komen welke sexdating websites de beste keuze is voor wat je zoekt.

dating-prikbord uitschrijven

Om je profiel op dating-prikbord te verwijderen moet je het volgende doen:

  1. Als eerste moet je inloggen op de website .
  2. Vervolgens klik je op het kopje "Help".
  3. Ga helemaal wat naar beneden om op de link "Lidmaatschap stoppen" te drukken. (of ga direct naar "dating-prikbord.nl/uitschrijven").
  4. Hierna krijg je de bevestigings-email om je account meteen te verwijderen. Na het drukken op de bevestigingslink wordt jouw account geheel verwijderd.

Let op: Je dating-prikbord eventuele tegoed en berichtjes raak je wel direct kwijt na het verwijderen van je profiel!