logo Flirtenlive.nl

Flirtenlive.nl

Niet tevreden over Flirtenlive.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • De profielen zijn bijna alleen geplaatst door deze site zelf Not Safe!
  • Dure credits betalen bij elk verstuurd of ontvangen berichtje Not Safe!
  • Alle berichten worden verstuurd en beantwoord door chatoperators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Flirtenlive is een nep datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profiele. flirtenlive berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts flirtenlive.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor flirtenlive zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Flirtenlive review

Flirtenlive is een neppe datingwebsite met door hun zelf ontwikkelde nep profielen. Daarbij worden alle reacties verstuurd en beantwoord door chatters die vaak een commissie krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Gewoonlijk word je rap na je aanmelding overrompelt met vele berichtjes van deze neppe leden, waarbij het vrijwel altijd gaat om knappe dames. Daarnaast proberen deze profielen je allemaal het idee te geven heel veel interesse in je te hebben en snel een afspraakje te willen plannen. Zodra je op een berichtjes wil antwoorden moet je daarvoor per chatbericht geld. Om te kunnen reageren moet je credits inkopen waarmee je op z'n minst €10,- een creditpakket moet betalen. Deze creditpakketten lopen op tot €200,00 per transactie, en hoe hoger je in één keer koopt hoe minder je per bericht moet betalen. Echter is het nooit mogelijk om echte ontmoetingen te regelen, al wekken ze vaak genoeg de indruk dat ze dit wel willen.

Ingeschreven op flirtenlive.nl?

Dus ben je ingeschreven op flirtenlive, dan raden wij je aan om je hier ook weer uit te schrijven en het eens te proberen bij de betrouwbaardere alternatieven voor sex dating zonder fictieve profielen. Daarnaast hebben de datingsite experts alvast een selectie gemaakt met de beste alternatieven voor flirtenlive.nl. Bovendien kun je zelf ieder alternatief gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste datingsite voor sex dates met echte vrouwen. Deze aanbieders maken derhalve ook geen gebruik van chatoperators die je proberen om aan het lijntje te houden. Kortom zo kun je er dus erachter komen welke erotische datingwebsites het meest overeen komt met wat je zoekt.

flirtenlive account verwijderen


Je flirtenlive account verwijderen doe je door de stappen hieronder te volgen:

  1. Als eerste stap log je in op je account.
  2. Klik rechts boven op de button "Help".
  3. wat omlaag komt zie je staan "Verwijder mijn profiel", druk daarop. (of surf naar "flirtenlive.nl/delete_account").

  4. Druk dan daarna op de button "Verwijder mijn profiel".
  5. Vervolgens krijg je de tekst "weet je het zeker", druk op de button "JA" en jouw account wordt geheel verwijderd.

Let op: Je flirtenlive eventuele credits verlies je wel direct na het deactiveren van je account!