logo Gratisseksdates.com

Gratisseksdates.com

Niet tevreden over Gratisseksdates.com? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen worden voornamelijk bijgehouden door deze site zelf Not Safe!
  • Een grote vergoeding betalen bij elk verstuurd of ontvangen bericht Not Safe!
  • Berichten verstuurd en beantwoord door operators en bots Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Gratisseksdates is een fake sex dating site die gebruik maken van door hunzelf aangemaakte fictieve profielen. De berichten worden beantwoord door betaalde chatoperators. Zie wat onze experts onderzochten op gratisseksdates.com en waarom deze casual dating site wordt afgeraden door ons. Kom erachter wat de betere alternatieven zijn voor gratisseksdates, met eerlijke profielen en zonder eigen chatoperators

Gratisseksdates review

Gratisseksdates is een neppe datingsite die gebruik maken van zelf toegevoegde neppe profielen. Daarbij worden reacties verstuurd en beantwoord door eigen berichten centrales die gewoonlijk betaald krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Meestal word je binnen de kortste keren na je aanmelding overrompelt met vele chatberichten van deze fictieve profielen, waarbij het meestal gaat om mooie meiden. Daarnaast proberen ze je allemaal het gevoel te geven heel veel interesse in je te hebben en echt een ontmoeting te willen plannen. Zodra je op zo'n berichten wil antwoorden moet je hiervoor per bericht geld. Daarvoor moet je een bundel kopen waardoor je minimaal tien euro een bundel moet betalen. Deze bundels lopen op tot over de 250 euro per transactie, en hoe meer je aanschaft hoe minder je per verstuurd bericht betaald. Vervolgens is het bij al deze profielen niet mogelijk om echte afspraakjes te regelen, al zeggen ze in de meeste gevallen dat ze het wel graag willen.

Ingeschreven op Gratisseksdates.com?

Toevallig een van de leden van gratisseksdates? Wij raden je aan om je hier ook meteen af te melden en om het gewoon te proberen bij de betrouwbaardere website voor erotische dating zonder gemodereerde leden. Daarnaast hebben de datingsite experts alvast een lijst gemaakt van de beste alternatieven voor gratisseksdates.com. Bovendien kun je zelf elk alternatief helemaal gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste alternatieven voor spannende afspraakjes met echte dames. Deze datingsites maken derhalve ook geen gebruik van betaalde chatters om te proberen je veel geld te laten betalen. Zodoende kun je erachter komen welke van deze datingsites het beste aansluit bij waar je naar opzoek bent.

gratisseksdates uitschrijven

Om jouw profiel op gratisseksdates te verwijderen kun je de stappen hieronder volgen:

  1. Als eerste moet je inloggen op je profiel.
  2. Vervolgens klik je op het kopje "Help".
  3. Scroll een beetje naar beneden om op de link "Lidmaatschap stoppen" te klikken. (of surf naar "gratisseksdates.com/uitschrijven").
  4. Als laatst sturen ze je de bevestigingslink om je registratie meteen te verwijderen. Na het drukken op de link wordt je profiel geheel verwijderd.

Let op: Je gratisseksdates eventuele contact punten en berichten komen direct te vervallen na het deactiveren van je account!