logo Internetdating.nl

Internetdating.nl

Niet tevreden over Internetdating.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • De profielen zijn vrijwel allemaal bijgehouden door deze site zelf Not Safe!
  • Hoge kosten betalen per verstuurd of ontvangen berichtje Not Safe!
  • Berichten worden verstuurd en beantwoord door chatoperators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Internetdating is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profiele. internetdating berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts internetdating.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor internetdating zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Internetdating review

Internetdating is een fictieve datingsite met door hun zelf aangemaakte nep profielen. Daarnaast worden alle berichten verstuurd en beantwoord door chatters die veelal een vergoeding krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Na alle waarschijnlijkheid word je meteen na je inschrijving overrompelt met soms honderden berichten van deze fake profielen, waarbij het vrijwel altijd gaat om mooie meiden. Daarnaast proberen ze je allemaal het idee te geven heel veel interesse in je te hebben en echt een ontmoeting te willen regelen. Zodra je op een berichten wil antwoorden moet je hiervoor per chatbericht geld. Om te kunnen reageren moet je credits kopen waardoor je op z'n minst tien euro credits moet aanschaffen. De kosten lopen op tot en met de €200,- per creditbundel, en hoe grotere bundel je koopt hoe minder je per berichtje betaald. Desondanks is het nooit mogelijk om fysieke afspraakjes te regelen, al wekken ze vaak de indruk dat ze dit heel graag willen.

Ingeschreven op internetdating.nl?

Dus ben je een van de gebruikers van internetdating, dan raden wij je aan om je hier ook meteen weer uit te schrijven en om het gewoon te gaan proberen bij de betrouwbaardere aanbieders voor seks dating met echte gebruikers. Daarnaast hebben onze experts alvast een rangschikking gemaakt van de beste alternatieven voor internetdating.nl. Bovendien kun je zelf elk alternatief gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste datingsite voor sex afspraakjes met echte profielen. Deze datingsites maken tevens ook nooit gebruik van chatoperators die je proberen om een creditpakket te laten aanschaffen. Kortom zo kun je dus zelf erachter komen welke datingwebsites het meest overeen komt met waar je naar opzoek bent.

internetdating account verwijderen

Je internetdating account verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Als eerste log je daar in op de website.
  2. Vervolgens ga je naar "Mijn account". (of ga direct naar "internetdating.nl/mijnaccount").
  3. Scroll naar beneden tot onderaan de pagina en druk op de knop "account definitief verwijderen".
  4. Druk als laatst op de "OK" knop om jouw profiel geheel te laten verwijderen.

Let op: Je internetdating eventuele tegoed verlies je wel direct hierna!