logo Gratis-sex-daten.nu

Gratis-sex-daten.nu

Niet tevreden over Gratis-sex-daten.nu? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Accounts worden vrijwel allemaal ontwikkeld door deze site zelf Not Safe!
  • Wel credits dus kosten bij ieder bericht wat je wilt versturen Not Safe!
  • Alle berichten worden beantwoord door ingehuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Gratis-sex-daten is een nep datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profiele. gratis-sex-daten berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts gratis-sex-daten.nu afraden en zie wat de betere alternatieven voor gratis-sex-daten zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Gratis-sex-daten review

Gratis-sex-daten is een neppe datingwebsite met door hun zelf gemaakte fictieve profielen. Tevens worden de berichten verstuurd en beantwoord door chat operators die veelal een vast bedrag krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Waarschijnlijk word je kort na je registratie overspoeld met soms honderden berichten van deze gemodereerde profielen, waarbij het vrijwel altijd gaat om mooie vrouwen. Niettemin proberen ze je allemaal het idee te geven erg veel interesse in je te hebben en echt een ontmoeting te willen plannen. Wanneer je op een berichten wil ingaan moet je hiervoor per bericht een vergoeding. Daarvoor moet je een creditpakket vooruitbetalen waardoor je minstens €10,- een bundel moet betalen. Deze creditbundels lopen op tot de twee honderd euro per creditbundel, en hoe grotere bundel je in één keer koopt hoe minder je per credit betaald. Uiteindelijk is het niet mogelijk om echte dates te hebben, al wekken ze meestal de indruk dat ze dat juist wel willen.

Ingeschreven op gratis-sex-daten.nu?

Dus ben je een gebruiker van gratis-sex-daten, dan adviseren wij je om je hier ook per direct weer af te melden en om het beter te proberen bij de betere opties voor casual dating met echte leden. Tevens hebben de datingsite experts alvast een overzicht gemaakt met de beste alternatieven voor gratis-sex-daten.nu. Bovendien kun je zelf elk alternatief gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste datingsite voor spannende afspraakjes met echte vrouwen. Deze aanbieders maken derhalve ook geen gebruik van chat operators die je proberen om credits te laten betalen. Op deze manier kun je er dus erachter komen welke sexdating websites het beste past bij wat je zoekt.

gratis-sex-daten uitschrijven


Je gratis-sex-daten account verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Als eerste stap log je in op de website.
  2. Klik rechtsboven in de hoek op de link "Help".
  3. Onderaan het menu wat omlaag komt zie je "Verwijder mijn profiel", klik daarop. (directe link "gratis-sex-daten.nu/delete_account").

  4. Druk daarna op de knop "Verwijder mijn profiel".
  5. Daarna krijg je de tekst "weet je het zeker", druk op de knop "JA" en jouw profiel wordt meteen verwijderd.

Let op: Je gratis-sex-daten eventuele contact punten raak je wel direct kwijt na het deactiveren van je account!