logo Datingtext.nl

Datingtext.nl

Niet tevreden over Datingtext.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • De profielen worden voornamelijk ontwikkeld door beheerders zelf Not Safe!
  • Een grote vergoeding betalen bij elk verstuurd berichtje Not Safe!
  • Berichten worden verstuurd en beantwoord door chat operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Datingtext is een nep datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profiele. datingtext berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts datingtext.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor datingtext zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Datingtext review

Datingtext is een fake dating website met door hun zelf gecreëerde fictieve profielen. Daarbij worden de chats verstuurd en beantwoord door berichten centrales die over het algemeen betaald krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Gewoonlijk word je kort na je aanmelding overrompelt met tig tallen berichtjes van deze gemodereerde profielen, waarbij het meestal gaat om goed uitziende meiden. Niettemin proberen ze je allemaal het idee te geven erg veel interesse in je te hebben en graag een date te willen hebben. Zodra je op een van die berichtjes wil reageren moet je hiervoor per chatbericht een bedrag betalen. Daarvoor moet je credits inkopen waarmee je minimaal €10,- een creditbundel moet nemen. Deze creditpakketten lopen op tot de twee honderd euro per creditpakket, en hoe meer je in één keer koopt des te minder je per berichtje betaald. Uiteraard is het bij al deze profielen niet mogelijk om echte ontmoetingen te scoren, al beweren ze vaak genoeg dat ze dit maar al te graag willen.

Ingeschreven op datingtext.nl?

Dus ben je een gebruiker van datingtext, dan adviseren wij je om je hier ook weer uit te schrijven en het op je gemak te proberen bij de betrouwbaardere aanbieders voor seksdating zonder gemodereerde leden. Uiteraard hebben onze datingsite deskundigen alvast een lijst gemaakt van de beste alternatieven voor datingtext.nl. Bovendien mag je zelf ieder alternatief kosteloos uittesten om kennis te maken met deze beste opties voor spannende afspraakjes met echte profielen. Deze datingsites maken derhalve ook nooit gebruik van chat operators om te proberen je aan het lijntje te houden. Hierdoor kun je er dus erachter komen welke van deze sexdating sites het beste past bij wat je zoekt.

datingtext account verwijderen

Je datingtext account verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Om te beginnen log je in op je account.
  2. Vervolgens ga je naar "Wijzig account". (of surf naar "datingtext.nl/account").
  3. Ga naar beneden tot onderaan de pagina en klik op de button "account definitief verwijderen".
  4. Klik als laatst op de knop "OK" om jouw profiel voor goed te laten verwijderen.

Let op: Je datingtext eventuele tegoed ben je wel kwijt na het verwijderen van je account!