logo Contactadvertenties.net

Contactadvertenties.net

Niet tevreden over Contactadvertenties.net? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Dating profielen zijn bijna alleen gemaakt door deze website zelf Not Safe!
  • Veel betalen door creditsysteem en kosten per berichtje wat je wilt versturen Not Safe!
  • De berichten worden beantwoord door ingehuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Contactadvertenties is een nep datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profiele. contactadvertenties berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts contactadvertenties.net afraden en zie wat de betere alternatieven voor contactadvertenties zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Contactadvertenties review

Contactadvertenties is een neppe datingwebsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profielen. Tevens worden de berichtjes verstuurd en beantwoord door chatoperators die over het algemeen een vast bedrag krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Gewoonlijk word je direct na je aanmelding overspoeld met veel chatberichten van deze fake leden, waarbij het meestal gaat om mooie meiden. Daarnaast proberen de chatters achter de profielen je allemaal het gevoel te geven heel veel belangstelling in je te hebben en echt een afspraakje te willen hebben. Wanneer je op een van die berichtjes wil antwoorden moet je hiervoor per bericht betalen. Voordat je kunt reageren moet je credits vooruitbetalen waarmee je minimaal tien euro een creditbundel moet betalen. Deze creditpakketten lopen op tot 200 euro per creditpakket, en hoe grotere bundel je koopt hoe minder je per verstuurd bericht betaald. Desondanks is het niet mogelijk om fysieke afspraakjes te scoren, al laten ze meestal overkomen dat ze dit juist wel willen.

Ingeschreven op contactadvertenties.net?

Dus ben je aangemeld op contactadvertenties, dan raden wij je aan om je hier ook weer af te melden en het gewoon is te gaan proberen bij de betere aanbieders voor sex dating zonder nep profielen. Uiteraard hebben onze experts alvast een selectie gemaakt van de beste alternatieven voor contactadvertenties.net. Bovendien mag je zelf elk alternatief kosteloos uitproberen om kennis te maken met deze beste datingsite voor sex afspraakjes met echte profielen. Deze partijen maken derhalve ook nooit gebruik van chat operators om te proberen je uit te lokken om te betalen. Zodoende kun je er zelf achter komen welke van deze datingwebsites de beste keuze is voor waar je naar opzoek bent.

contactadvertenties profiel verwijderen

Je contactadvertenties account verwijderen doe je als volgt:

  1. Om te beginnen log je eerst in op de website.
  2. Daarna druk je links in het menu op "Mijn oproepje" (of surf naar "contactadvertenties.net/account").
  3. Klik vervolgens onderaan de pagina op de button "account definitief verwijderen".
  4. Klik nu als laatste op de "OK" button om jouw account te verwijderen.

Let op: Je contactadvertenties eventuele contact punten ben je wel kwijt na deze aktie!