logo Ebonyflirtcontact.nl

Ebonyflirtcontact.nl

Niet tevreden over Ebonyflirtcontact.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • De profielen worden vrijwel allemaal geplaatst door de website zelf Not Safe!
  • Wel muntensysteem dus kosten bij elk (verstuurd) bericht wat je verstuurd Not Safe!
  • Alle berichten worden zowel verstuurd als beantwoord door inghuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Ebonyflirtcontact is een nep datingsite met door hun zelf aangebrachte fictieve profielen. ebonyflirtcontact berichten worden beantwoord door ingehuurde chatoperator. Lees waarom onze experts ebonyflirtcontact.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor ebonyflirtcontact zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Ebonyflirtcontact review

ebonyflirtcontact.nl is een erotische dating site die uitsluitend gebruik maakt van door hun zelf aangemaakte fake leden. Dit wordt vermeldt helemaal onderin de website verborgen in de kleine lettertjes. Zo schrijven ze: "De profielen op ebonyflirtcontact zijn fictief, fysieke afspraken zijn niet mogelijk". Voor het beantworden van chat berichten moet je kosten betalen per chatbericht. Tevens worden de berichten die je binnen krijgt geautomatiseerd verstuurd door hun eigen syteem. Wanneer je op zo een bericht in gaat wordt dit bericht beantwoord door een betaalde chatter. Deze chatoprators krijgen vaak een commissie per chatbericht dat ze versturen. Vaak word je binnen de kortste keren na de eerste keer inloggen overrompelt door vele berichtjes van fictieve gebruikers. Daarbij gaat het in bijna alle gevallen om knappe dames.

Daarnaast proberen deze profielen je allemaal het idee te geven heel veel belangstelling in je te hebben, met daarbij een afspraakje in het korte vooruitzicht. Dit terwijl het hebben van "real life" afspraakjes niet mogelijk is! De kosten voor het beantwoorden van berichten zijn op zijn goedkoopst €0,75 per berichtje. Daarvoor moet je dan wel eerst een credit bundel vooruitbetalen van €74,99. Anders kost het je al gemakkelijk meer dan €1,- euro per credit. Vervolgens is het in alle gevallen nooit mogelijk om offline afspraakjes te scoren met de profielen op ebonyflirtcontact. Al laten ze veelal overkomen dat ze heel graag je beter te willen leren kennen. Kort samengevat hebben deze chatoperators als doel om je zo lang als het kan je aan het lijntje te houden voor geld.

Ingeschreven op ebonyflirtcontact.nl?

Ben je al lid van ebonyflirtcontact, dan adviseren wij je om je daar ook gewoon weer af te melden. Daarentegen zijn er wel betrouwbaardere alternatieven waar je wel echte casual dates kunt scoren. Uiteraard hebben de datingsite experts alvast een overzicht gemaakt en uit duizenden erotisch dating platforms de beste alternatieven voor ebonyflirtcontact.nl gevonden. Uiteraard maken deze aanbieders geen gebruik van neppe profielen of betaalde chatters. Bovendien mag je zelf ieder alternatief kosteloos uittesten om een indruk te krijgen van deze beste alternatieven voor sex dates met echte dames.