logo Flirtenmaar.nl

Flirtenmaar.nl

Niet tevreden over Flirtenmaar.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen worden voornamelijk geplaatst door de beheerders zelf Not Safe!
  • Gebruikt een credits kopen en kosten per privé bericht wat je wilt versturen Not Safe!
  • De berichten worden verstuurd door robots of operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Flirtenmaar is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profiele. flirtenmaar berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts flirtenmaar.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor flirtenmaar zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Flirtenmaar review

Flirtenmaar is een fictieve dating website met door hun zelf gemaakte nep profielen. Daarbij worden de chats verstuurd en beantwoord door chatters die veelal een vast bedrag krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Gewoonlijk word je kort na je inschrijving overspoeld met overdreven veel berichtjes van deze gemodereerde gebruikers, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om mooie vrouwen. Bovendien proberen de chatoperators je allemaal de indruk te geven veel belangstelling in je te hebben en snel een date te willen hebben. Wanneer je op zo'n chatberichten wil reageren moet je hiervoor per bericht vele euro's betalen. Om te kunnen reageren moet je een creditpakket aanschaffen waardoor je minstens tien euro een bundel moet aanschaffen. Deze bedragen lopen op tot 200 euro per creditpakket, en hoe hoger je neemt hoe minder je betaald per bericht. Echter is het in vrijwel alle gevallen niet mogelijk om echte afspraakjes te krijgen, al zeggen ze veelal dat ze dit wel willen.

Ingeschreven op flirtenmaar.nl?

Dus ben je een van de profielen op flirtenmaar, dan raden wij je aan om je hier ook weer uit te schrijven en het eens te gaan proberen bij de betere opties voor seks dating zonder nep gebruikers. Bovendien hebben experts alvast een lijst gemaakt met de beste alternatieven voor flirtenmaar.nl. Bovendien kun je zelf ieder alternatief helemaal gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste alternatieven voor sex afspraakjes met echte gebruikers. Deze partijen maken derhalve ook nooit gebruik van chatoperators die je proberen om aan het lijntje te houden. Op deze manier kun je er zelf achter komen welke sexdating sites het beste alternatief is voor waar je naar opzoek bent.

flirtenmaar profiel verwijderen

Je flirtenmaar account verwijderen doe je als volgt:

  1. Om te beginnen log je daar in op de website.
  2. Daarna ga je naar "Mijn account". (of surf naar "flirtenmaar.nl/mijnaccount").
  3. Ga helemaal naar beneden tot onderaan de pagina en klik op de knop "account definitief verwijderen".
  4. Klik als laatst op de "OK" button om jouw account compleet te laten verwijderen.

Let op: Je flirtenmaar eventuele tegoed raak je wel hierna!