HappypancakeReview

Website onderzoek

 • Expert Review
 • Alternatieven
 • Uitschrijven
 • Deel ervaring
happy-pancake.nl review
happy-pancake.nl Review three stars rating mobile
3047 x beoordeeld
 • Er worden géén profielen toegevoegd door de site zelf

  safe!
 • Berichten versturen en ontvangen is hier onbeperkt gratis

  safe!
 • Berichten worden uitsluitend verstuurd door deelnemers zelf

  safe!

Happy Pancake details analyse

Opgericht Sinds December 2007

happy-pancake is opgericht in december 2007 en dient sindsdien als datingsite

Populariteit (Hits/Mnd) 300.000+

300.000 bezoekers per maand op happy-pancake

Beveiligingsprotocol SSL

happy-pancake maakt gebruik van een beveiligde (SSL) verbinding. Je gegevens zijn veilig

Ingeschreven Leden
Man 56%
Vrouw 44%

56 procent van de gebruikers is een man en 44 procent een vrouw

Happy Pancake Review

Happy Pancake, dé populairste gratis dating sites van Scandinavië is pas sinds februari 2018 online voor Nederlandse gebruikers. Desondanks is deze dating site/app in korte tijd ook uitgegroeid tot de grootste aanbieder van gratis dating in Nederland met tevens ruim een half miljoen leden. Daarnaast wordt door een speciaal team ook de kwaliteit van deze leden gemeten door middel van strenge controles. Zo worden alle profielen onder andere gecontroleerd op echtheid, betrouwbaarheid en hun activiteit op de site. Hierdoor kun je op HappyPancake veilig en 100% gratis daten met (uitsluitend) serieuze singles opzoek naar een leuke date of langdurige relatie. Kortom een zeer populaire dating site/app met vele echte profielen, een goed matchingsysteem, uitgebreide filter opties en ook nog is volledig gratis te gebruiken. Reden genoeg om je hier gratis in te schrijven en kennis te maken met de vele Nederlandse deelnemers.

Happy Pancake dating vereiste

Om HappyPancake volledig gratis te kunnen gebruiken zijn er een aantal regels waaraan je je dient te houden. Dit is belangrijk voor de kwaliteit van de profielen en om de datekansen optimaal te maken. Voeg daarom tenminste één (leuke) foto van jezelf toe om het Happy Pancake team te laten zien dat je serieus bent. Naast het toevoegen van een profiel-foto is het ook belangrijk om genoeg informatie aan je profiel toe te voegen. Immers hoe meer informatie je toevoegt aan jouw profiel des te groter de kans is op de juiste match. Vervolgens kun je met behulp van de uitgebreide filteropties op Happy Pancake tussen de vele gebruikers opzoek gaan naar de juiste match. Met een volledig profiel vergroot je de kans om gevonden te worden, en dus ook je kans op het vinden van jouw ideale partner.

Profielen Happy Pancake

Happy Pancake is volledig gratis en daarmee laagdrempelig voor vele singles. Zo is iedere single vanaf 18 jaar, hetero of homo iedere etniciteit welkom op deze gratis dating site. Ook bieden zij een ervaren klantenservice die alle profielen kritisch beoordelen om de veiligheid en kwaliteit te kunnen waarborgen. Hierdoor kun je er zeker van zijn dat je je in een veilige en serieuze date-omgeving bevind. Daarnaast heeft HappyPancake als doel om een goede gratis service aan te bieden iedereen die op zoek is naar de ware liefde.

Happy Pancake chats en berichten

De (één op één) berichten en chats vinden enkel en alleen plaats tussen de deelnemers zelf. Daarnaast onderscheidt deze datingsite zich doordat het kosteloos is met vele actieve gebruikers. Zo is een groot aantal profielen belangrijk om de kans op het vinden van ware liefde te vergroten. Alle profielen op HappyPancake zijn handmatig gecontroleerd en waren tenminste 18 jaar of ouder toen deze werden aangemaakt.

HappyPancake echt gratis en vrijblijvend? 

HappyPancake is 100% gratis en vrijblijvend voor serieuze vrijgezellen opzoek naar een (serieuze) relatie. Zo haalt deze datingsite wat gevestigd is in Stockholm, Zweden, al haar inkomsten uit advertenties. Deze advertenties worden veelal weergegeven op hun website en zijn overigens niet storend voor gebruiker. Het vinden van ware liefde zal aldus HappyPancake nooit wat mogen kosten. Hierdoor kun je veilig en zorgeloos daten, zonder obstakels die het vinden van echte liefde in de weg kunnen staan.

Happy Pancake alternatieven voor (casual) dating

#1
BeNaughty.com one stars rating
13847 x beoordeeld
 • Alleen Echte Profielen
 • Géén Creditsysteem
 • Géén Chat Operators
#2
Snapfuck one stars rating
1741 x beoordeeld
 • Gecontroleerde Leden
 • Vrij verdienen of kopen
 • Echte chats & chatpals
#3
victoriamilan.nl one stars rating
9516 x beoordeeld
 • Géén Fictieve Profielen
 • Onbeperkt met Premium
 • Géén Chat Operators
#4
Hornyhub.club one stars rating
1220 x beoordeeld
 • Veel Geverifieerde Leden
 • Onbeperkt of per bericht
 • Echt Daten & Chatpals
Vertel ons uw ervaring over Happy Pancake
Geslacht star rating
Slechte ervaring Man
Jurgen Doom
1 review
one star rating Zondag 1 Juli 2018

Ben op zoek naar een vrouw tussen de 35-45,die ook voor alles te vinden is om te genieten van elkaar en van het leven.

Ervaring Man
Luther
1 review
three star rating Zaterdag 7 Juli 2018

Het inschrijven is eenvoudig binnen een paar minuten. Maar uitschrijven hebben ze daarentegen op happypacake nog nooit van gehoord. Na lang zoeken vond ik de pauzeer knop waarmee ik onzichtbaar ben voor andere gebruikers. Maar het account enzo blijft gewoon bewaard en ik blijf nog altijd ingelogd. Ik was gewoon nieuwsgierig en ben eigenlijk niet echt opzoek naar een relatie. Contact met een leuke dame of afspreken is prima, maar ik hoef er thuis echt geen een op de bank hebben zitten ofzo. Kan iemand mij hier toevallig vertellen hoe ik mij hier kan uitschrijven en mijn profiel en gegevens verwijderen? B.v.d!

Slechte ervaring Man
gezeik
1 review
one star rating Vrijdag 24 Augustus 2018

jammer dat je er alleen opkomt met een dure telefoon, moet ik misschien dan toch maar wel met de tijd mee gaan.

Ervaring Man
luckone
1 review
three star rating Dinsdag 28 Augustus 2018

alles gratis liefde is niet tekoop dit is een goeie website

Slechte ervaring Man
Marco Teunissen
1 review
one star rating Maandag 25 Februari 2019

Tja, en dan krijg je ineens na een aantal dagen van inloggen het volgende voor je kiezen: === We hebben je verwijderd wegens schending van onze gebruikersvoorwaarden. Een veel voorkomende reden daarvoor is omdat een lid heeft geprobeerd zich meerdere keren te registreren. Mocht er sprake zijn van een vergissing, laat het ons vooral weten via contact klantenservice === Contact via klantenservice is onmogelijk. Contact op de contact pagina werkt niet. Absoluut geen aanrader dus.

Slechte ervaring Man
Stillegenieter56
1 review
one star rating Vrijdag 29 Maart 2019

Graag zou ik iemand willen vinden die Vertrouwen/Eerlijkheid zeer belangrijk vindt. Ben een jongeman van 63,maar wordt jonger geschat. Ik heb iets van Autisme,maar is niet aan mij te zien,daar ik het pas een aantal jaren weet. Ik ben gescheiden. Mijn dochters wonen bij hun moeder. ik werk op de productie-afdeling van een Sociaalwerkplaats. Ik hou,buiten de Erotiek,van muziek(Fan Johnny Cash/Radio 10 muziek),van comedy's,misdaadserie's,lezen van bladen/krant,wandelen in den natuur.Ik zoek iemand die niet rookt.Iemand die vrijgezel is,en leuke dingen met mij zou willen doen.Zoals,indien het financieel toelaat,een cruise/lange treinreis met mij wil maken. Verder een fijn/gezellig leven met mij zou willen.Ik hoop goede ervaring met Happy Pancake te zullen hebben,en uiteindelijk iemand te vinden die met mij verder zou willen.