logo Gratissexcontact.net

Gratissexcontact.net

Niet tevreden over Gratissexcontact.net? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen worden bijna alleen ontwikkeld door de website zelf Not Safe!
  • Commissie betalen bij elk verstuurd bericht Not Safe!
  • De berichten worden verstuurd door betaalde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Gratissexcontact-net is een nep erotische datingsite dat gebruik maakt van door hunzelf aangebrachte neppe profielen. De berichtjes worden beantwoord door betaalde chat operators. Lees wat experts onderzochten op gratissexcontact.net en waarom deze erotische datingwebsite wordt afgeraden door experts. Ondervind wat de beste alternatieven zijn voor gratissexcontact-net, met goed gecontroleerde profielen en zonder ingehuurde chatters

Gratissexcontact-net review

Gratissexcontact-net is een fake seks dating site dat gebruik maakt van door hunzelf gemodereerde nep profielen. Tevens worden de berichtjes verstuurd en beantwoord door betaalde berichten centrales die gewoonlijk een vergoeding krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Na alle waarschijnlijkheid word je direct na je registratie overrompelt met tig tallen berichten van deze fake gebruikers, waarbij het vrijwel altijd gaat om knappe meiden. Daarnaast proberen de chatters achter de profielen je allemaal de indruk te geven veel interesse in je te hebben en snel een afspraakje te willen regelen. Wanneer je op zo'n chatberichten wil reageren moet je hiervoor per bericht een bedrag betalen. Daarvoor moet je een creditpakket vooruitbetalen waardoor je op z'n minst €10,- een creditbundel moet betalen. Deze bundels lopen op tot 250 euro per creditpakket, en hoe meer je aanschaft hoe minder je per bericht betaald. Vervolgens is het in vrijwel alle gevallen niet mogelijk om echte ontmoetingen te regelen, al laten ze veelal overkomen dat ze dit juist wel willen.

Ingeschreven op Gratissexcontact.net?

Toevallig een van de gebruikers van gratissexcontact-net? Wij raden je aan om je hier gewoon af te melden en om het gewoon te gaan proberen bij de betere aanbieders voor sexdating zonder fake profielen. Uiteraard hebben onze datingsite deskundigen alvast een overzicht gemaakt met de beste alternatieven voor gratissexcontact.net. Bovendien mag je zelf elk alternatief vrijblijvend gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste datingsite voor sex dates met echte gebruikers. Deze datingsites maken derhalve ook geen gebruik van chat operators die je proberen om geld af te troggelen. Hierdoor kun je er dus erachter komen welke van deze casual dating websites het beste past bij wat je zoekt.

gratissexcontact-net account verwijderen

Om jouw inschrijving op gratissexcontact-net te verwijderen ga je als volgt te werk:

  1. Als eerste moet je inloggen op account .
  2. Daarna klik je op "Help".
  3. Ga helemaal wat naar beneden om op de link "Lidmaatschap stoppen" te drukken. (directe link "gratissexcontact.net/uitschrijven").
  4. Hierna ontvang je de bevestigings-email om je lidmaatschap geheel te verwijderen. Na het drukken op de bevestigingslink wordt jouw profiel definitief verwijderd.

Let op: Je gratissexcontact-net eventuele contact punten en berichtjes verlies je wel direct hierna!