logo Alldates.nl

Alldates.nl

Niet tevreden over Alldates.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen zijn voornamelijk gemodereerd door beheerders van de site zelf Not Safe!
  • Wel credits kopen en kosten bij ieder privé bericht wat je verstuurd Not Safe!
  • Vrijwel alle verstuurd en beantwoord door robots of operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Alldates is een nep datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profiele. alldates berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts alldates.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor alldates zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Alldates review

Alldates is een fictieve dating site met door hun zelf aangemaakte fictieve profielen. Tevens worden de chats verstuurd en beantwoord door berichten centrales die veelal betaald krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Meestal word je meteen na je aanmelding overladen met overdreven veel reacties van deze neppe leden, waarbij het meestal gaat om vrouwen. Niettemin proberen dit soort bedrijven je allemaal het idee te geven erg veel belangstelling in je te hebben en snel een afspraakje te willen regelen. Wanneer je op een van deze berichten wil ingaan moet je hiervoor per chatbericht meer dan één euro betalen. Voordat je kunt reageren moet je een credit bundel aanschaffen waarmee je ten minste voor 10 euro credits moet kopen. Deze creditbundels lopen op tot €200,00 per creditpakket, en hoe hoger je betaald hoe minder je per bericht betaald. Desondanks is het in vrijwel alle gevallen nooit mogelijk om fysieke dates te regelen, al wekken ze in de meeste gevallen de indruk dat ze het maar al te graag willen.

Ingeschreven op alldates.nl?

Dus ben je een gebruiker van alldates, dan is ons advies om je hier ook meteen weer af te melden en het op je gemak te proberen bij de betere opties voor erotische dating zonder fake leden. Daarnaast hebben experts alvast een lijst gemaakt van de beste alternatieven voor alldates.nl. Bovendien kun je zelf ieder alternatief kosteloos uittesten om een indruk te krijgen van deze beste alternatieven voor sex dates met echte vrouwen. Deze aanbieders maken derhalve ook nooit gebruik van betaalde chatters om te proberen je uit te lokken om te betalen. Zodoende kun je dus zelf erachter komen welke van deze erotische datingwebsites de beste keuze is voor waar je naar opzoek bent.

alldates uitschrijven

Je alldates account verwijderen doe je als volgt:

  1. Als eerste log je daar in op de website.
  2. Daarna ga je naar "Mijn account". (of ga direct naar "alldates.nl/mijnaccount").
  3. Ga helemaal naar beneden tot onderaan de pagina en klik op de knop "account definitief verwijderen".
  4. Druk als laatst op de "OK" button om jouw profiel permanent te laten verwijderen.

Let op: Je alldates eventuele tegoed raak je wel na deze aktie!