Screenshot van Neukplek.nl

Neukplek.nl

Laatst bijgewerkt op 25 juli 2021
Bezoek website
  • Accounts worden bijna alleen aangemaakt door de website zelf Not Safe!
  • Wel creditsysteem en kosten per berichtje wat je wilt versturen Not Safe!
  • Berichten worden verstuurd door chatoperators Not Safe!

Neukplek is een nep datingsite met door hun zelf aangebrachte fictieve profiele. neukplek berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts neukplek.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor neukplek zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Neukplek review

Neukplek is een neppe dating site met door hun zelf gemodereerde fictieve profielen. Daarbij worden de reacties verstuurd en beantwoord door chat operators die vaak een commissie krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Na alle waarschijnlijkheid word je meteen na je registratie overrompelt met tientallen berichtjes van deze gemodereerde leden, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om dames. Niettemin proberen de chatters achter de profielen je allemaal de indruk te geven veel belangstelling in je te hebben en graag een ontmoeting te willen regelen. Zodra je op zo'n berichtjes wil reageren moet je hiervoor per bericht geld. Voordat je kunt reageren moet je credits inkopen waardoor je ten minste voor 10 euro een creditbundel moet aanschaffen. Deze prijzen lopen op tot en met de €200,- per creditbundel, en hoe grotere bundel je koopt hoe minder je betaald per bericht. Uiteraard is het bij al deze profielen nooit mogelijk om fysieke dates te regelen, al beweren ze in de meeste gevallen dat ze dit heel graag willen.

Ingeschreven op neukplek.nl?

Dus ben je een gebruiker van neukplek, dan adviseren wij je om je hier ook weer af te melden en het gewoon is te proberen bij de betrouwbaardere aanbieders voor casual dating zonder nep profielen. Bovendien hebben experts alvast een lijst gemaakt van de beste alternatieven voor neukplek.nl. Bovendien kun je zelf ieder alternatief kosteloos uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste datingsite voor sex afspraakjes met echte vrouwen. Deze datingsites maken derhalve ook nooit gebruik van betaalde chatters die je proberen om een creditbundel te laten kopen. Op deze manier kun je er dus erachter komen welke van deze datingsites het beste aansluit bij wat je zoekt.

neukplek uitschrijven

Je neukplek account verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Als eerste log je daar in op je account.
  2. Vervolgens ga je naar "Mijn profiel".
  3. Druk daarna op het tandwiel icoontje (directe link "neukplek.nl/instellingen").
  4. Onder aan de pagina druk je op de knop "definitief opheffen van mijn account" .
  5. Druk als laatst op de button "OK" om jouw account geheel te laten verwijderen.

Let op: Je neukplek eventuele credits raak je wel direct kwijt na het verwijderen van je profiel!