logo Bbwsex.nl

Bbwsex.nl

Niet tevreden over Bbwsex.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Accounts worden bijna alleen gemaakt door de beheerders zelf Not Safe!
  • Wel muntensysteem dus kosten per berichtje wat je verstuurd Not Safe!
  • Berichten beantwoord door operators en bots Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Bbwsex is een erotische dating site met neppe profielen. Tevens worden de berichten beantwoord door eigen chatters. Kom er achter wat experts over bbwsex.nl zeggen en waarom deze datingwebsite wordt afgeraden door experts. Ondervind wat betrouwbare erotische dating site zijn met echte profielen en zonder chatoperators

bbwsex review

bbwsex is een seks datingwebsite dat gebruik maakt van fake profielen die deze website zelf hebben aangebracht. De berichten worden in bijna alle gevallen zowel verstuurd als beantwoord door eigen chatters die daarvoor een vergoeding krijgen. Deze chatters weten precies hoe zij een gesprek tot stand kunnen houden, want zodra je op een van hun berichtjes wilt ingaan moet je daarvoor een vergoeding betalen per bericht dat je verstuurd. Vervolgens moet je meestal ook gelijk een groter aantal credits aanschaffen van op z'n minst meer dan 17 euro tot wel 219,50 euro . Hoe duurder het aankoop bedrag des te lager de uitgaven per verstuurd credtis. Aan de andere kant betaal je bij het grootste credit-pakket nog gewoon tenminste €1,10 per bericht. Bij een creditbundel rekenen ze zomaar €1,75 per bericht dat je verstuurd. Desondanks is het bij alle profielen nooit mogelijk om echte afspraakjes te hebben met de profielen op deze dating site al beweren ze meestal dat dat gewoon kan.

Ingeschreven op Bbwsex.nl?

Toevallig een van de gebruikers van bbwsex? Ons advies is om je ook per direct af te melden en het gewoon is te proberen bij de betrouwbaardere website voor sex dating zonder fictieve gebruikers. Tevens hebben onze datingsite deskundigen alvast een lijst gemaakt van de beste alternatieven voor bbwsex.nl. Bovendien kun je zelf ieder alternatief gratis uittesten om kennis te maken met deze beste opties voor spannende afspraakjes met echte profielen. Deze partijen maken derhalve ook geen gebruik van chat operators die je proberen om veel geld te laten betalen. Kortom zo kun je er dus erachter komen welke erotische datingsites het beste aansluit bij waar je naar opzoek bent.

bbwsex profiel verwijderen

Vaak maken dit soort erotische datingwebsites het hun leden vrijwel onmogelijk om je account te verwijderen. Desondanks wisten onze experts de beste weg te vinden om je bbwsexprofiel te verwijderen. Om je profiel te verwijderen moet je de volgende stappen uitvoeren:

  1. Als eerste moet je zijn ingelogd op je account daar.
  2. Vervolgens surf je naar: "http://bbwsex.nl/userExtra/deactivate".
  3. Vul je email adres en wachtwoord in en geef aan waarom je je account wilt stopzetten.
  4. Druk op de button "Afmelden" om je account definitief te verwijderen
  5. Let op! Als laatst vragen ze je toestemming om je email adres te gebruiken om jou zodoende op de hoogte te kunnen stellen. Klik op de knop "ANNULEREN" om jouw profiel +e-mailadres gegevens permanent te laten verwijderen uit hun database.

Let op: Je bbwsex eventuele contact punten en berichten geschiedenis vervallen direct na deze aktie!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
1 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Fer (57 jaar) 28 mei 2019
Ik raad Bbwsex.nl niet aan Laat je niet verleiden door nep profielen, het is niet wat

Laat je niet verleiden door nep profielen, het is niet wat je denkt je spreekt niet deze prachtige volle dames maar met mannen die ervoor getrained zijn jou zoveel mogelijk credit te laten halen.

auteur van de beoordeling
Maurits (73 jaar) 17 mei 2019
Ik raad Bbwsex.nl niet aan De meeste profielen zijn niet eens fatsige meiden wat is

De meeste profielen zijn niet eens fatsige meiden wat is dit nou voor nepsite!

auteur van de beoordeling
Keano (26 jaar) 03 mei 2019
Ik raad Bbwsex.nl niet aan Geen echte bbw sex te vinden, alleen gelul en praatjes

Geen echte bbw sex te vinden, alleen gelul en praatjes.

auteur van de beoordeling
Aaron (30 jaar) 24 Apr 2019
Ik raad Bbwsex.nl niet aan Hier is niks te halen, hoop frustraties en meer is er niet

Hier is niks te halen, hoop frustraties en meer is er niet te halen. Wat heb je eraan als vrouwen toch niet afspreken? Precies niks! Zoek je een geil gesprek, dan zit je daar wel goed. Alleen wil in ontmoeten en geen geile gesprekken aangaan.