Screenshot van Sex4u.nl

Sex4u.nl

Laatst bijgewerkt op 25 juli 2021
Bezoek website
  • Accounts zijn vrijwel allemaal beheerd door website zelf Not Safe!
  • Wel creditsysteem dus kosten per privé bericht wat je verstuurd Not Safe!
  • De berichten worden beantwoord door een chatcentrale Not Safe!

Sex4u is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profiele. sex4u berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts sex4u.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor sex4u zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Sex4u review

Sex4u is een fictieve datingwebsite met door hun zelf aangemaakte nep profielen. Tevens worden alle berichten verstuurd en beantwoord door chatoperators die vaak een vast bedrag krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Meestal word je rap na je aanmelding overspoeld met tientallen berichten van deze gemodereerde leden, waarbij het vrijwel altijd gaat om sexy meiden. Bovendien proberen de chatoperators je allemaal de indruk te geven heel veel interesse in je te hebben en snel een afspraakje te willen hebben. Zodra je op zo'n berichtjes wil antwoorden moet je daarvoor per bericht vele euro's betalen. Daarvoor moet je een bundel kopen waarmee je op z'n minst voor 10 euro een creditpakket moet kopen. Deze prijzen lopen op tot over de 200 euro per transactie, en hoe grotere bundel je betaald des te minder je per bericht moet betalen. Daarna is het nooit mogelijk om echte afspraakjes te hebben, al laten ze vaak overkomen dat ze dit juist graag willen.

Ingeschreven op sex4u.nl?

Dus ben je een van de gebruikers van sex4u, dan is ons advies om je hier ook weer uit te schrijven en om het gewoon te proberen bij de betrouwbaardere opties voor seks dating met echte profielen. Uiteraard hebben de datingsite experts alvast een rangschikking gemaakt met de beste alternatieven voor sex4u.nl. Bovendien kun je zelf ieder alternatief 100% gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste opties voor sexdates met echte profielen. Deze aanbieders maken derhalve ook nooit gebruik van betaalde chatters om te proberen je geld af te troggelen. Kortom zo kun je er zelf achter komen welke casual dating websites het meest overeen komt met waar je naar opzoek bent.

sex4u profiel verwijderen

Je sex4u account verwijderen gaat als volgt:

  1. Als eerste stap log je in op je account.
  2. Daarna ga je naar "Wijzig account". (of surf naar "sex4u.nl/account").
  3. Scroll naar beneden tot onderaan de pagina en druk op de knop "account definitief verwijderen".
  4. Druk als laatst op de button "OK" om jouw account te laten verwijderen.

Let op: Je sex4u eventuele tegoed ben je wel kwijt na het verwijderen van je account!