logo Gewoonvreemdgaan.nl

Gewoonvreemdgaan.nl

Niet tevreden over Gewoonvreemdgaan.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Dating profielen worden voornamelijk ontwikkeld door deze site zelf Not Safe!
  • Wel creditsysteem en kosten bij elk bericht wat je wilt versturen Not Safe!
  • Vrijwel alle beantwoord door betaalde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Gewoonvreemdgaan is een erotische datingsite met fictieve profielen. Tevens worden de berichtjes beantwoord door betaalde chatoperators. Ontdek wat experts over gewoonvreemdgaan.nl zeggen en waarom deze casual dating website wordt afgeraden door experts. Kom erachter wat betere datingsite zijn met goed gecontroleerde profielen en zonder chatoperators

gewoonvreemdgaan review

gewoonvreemdgaan is een dating site die gebruik maken van fictieve profielen die door deze website zelf zijn ontwikkeld. De chat berichten die je ontvangt worden bijna altijd beantwoord en verstuurd door chatoperators die daarvoor een vergoeding krijgen. Deze chat operators zijn getraind om een chatgesprek zo lang als mogelijk tot stand te kunnen houden, want wanneer je op een van die chatberichten wilt reageren moet je hiervoor geld betalen per berichtje. Daarvoor moet je meteen credits betalen van minstens ruim 17 euro tot tegen de €220 per transactie. Hoe duurder het aankoop bedrag des te lager de uitgaven per verstuurd berichtje. Anderzijds betaal je met de hoogste credit-pakket als nog minimaal 1 euro 10 per bericht. Bij de laagste aankoop betaal je zelfs zomaar € 1,75 per verstuurd bericht. Vervolgens is het niet mogelijk om echte afspraakjes te regelen met de profielen op deze site al zeggen ze vaak dat dat gewoon mogelijk is.

Ingeschreven op Gewoonvreemdgaan.nl?

Dus ben je een van de gebruikers van gewoonvreemdgaan, dan raden wij je aan om je hier ook per direct weer uit te schrijven en om het beter is te proberen bij de betrouwbaardere alternatieven voor seksdating zonder fake gebruikers. Tevens hebben experts alvast een lijst gemaakt met de beste alternatieven voor gewoonvreemdgaan.nl. Bovendien kun je zelf elk alternatief vrijblijvend gratis uittesten om kennis te maken met deze beste alternatieven voor sex dates met echte vrouwen. Deze aanbieders maken tevens ook geen gebruik van betaalde chatters om te proberen je credits te laten kopen. Zodoende kun je erachter komen welke van deze casual dating sites het meest overeen komt met wat je zoekt.

gewoonvreemdgaan profiel verwijderen

Meestal maken sites als deze het jou zo onduidelijk mogelijk om je profiel te verwijderen. Daarnaast kun je er niks over terug vinden op de veel gestelde vragen pagina. Je gewoonvreemdgaan profiel verwijderen doe je door de stappen hieronder te volgen:

  1. Om te beginnen moet je zijn ingelogd op je account daar.
  2. Als tweede klik op het kleine driehoekje wat omlaag wijst, naast je profielfoto of naam bovenaan de website. Er is nu een nieuwe menu zichtbaar{ waaronder , klik in dit menu op de optie “Instellingen”.
  3. Op de pagina die verschijnt scroll je helemaal naar beneden. Klik vervolgens onderin op de button “Mijn account en profiel verwijderen”.
  4. Selecteer 1 reden waarom je wilt uitschrijven.
  5. Druk op de knop “account verwijderen” om je account definitief te verwijderen

Let op: Je gewoonvreemdgaan eventuele tegoed en berichten gaan verloren hierna!