logo Cheatmail.nl

Cheatmail.nl

10
Niet tevreden over Cheatmail.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen en foto's worden vrijwel allemaal geproduceerd door deze website zelf Not Safe!
  • Een grote vergoeding betalen voor ieder verstuurd bericht Not Safe!
  • Berichten beantwoord door ingehuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Cheatmail is een nep datingsite met door hun zelf aangebrachte fictieve profiele. cheatmail berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts cheatmail.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor cheatmail zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Cheatmail review

Cheatmail is een fake datingsite met door hun zelf gecreëerde nep profielen. Tevens worden alle berichtjes verstuurd en beantwoord door chatters die over het algemeen een vergoeding krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Meestal word je binnen de kortste keren na je aanmelding overrompelt met vele berichtjes van deze gemodereerde leden, waarbij het meestal gaat om sexy vrouwen. Niettemin proberen de chatters achter de profielen je allemaal de indruk te geven heel veel interesse in je te hebben en snel een date te willen regelen. Zodra je op zo'n berichten wil ingaan moet je hiervoor per bericht een vergoeding. Voordat je kunt reageren moet je een credit bundel aanschaffen waardoor je op z'n minst voor tien euro een creditbundel moet nemen. De kosten lopen op tot over de 200 euro per creditpakket, en hoe grotere bundel je in één keer koopt hoe minder je betaald per bericht. Daarna is het in vrijwel alle gevallen nooit mogelijk om offline afspraakjes te regelen, al wekken ze meestal de indruk dat ze het maar al te graag willen.

Ingeschreven op cheatmail.nl?

Dus ben je ingeschreven op cheatmail, dan is ons advies om je hier ook gewoon weer af te melden en het op je gemak te proberen bij de betrouwbaardere website voor erotische dating met echte profielen. Daarnaast hebben experts alvast een rangschikking gemaakt van de beste alternatieven voor cheatmail.nl. Bovendien mag je zelf ieder alternatief vrijblijvend gratis uittesten om kennis te maken met deze beste alternatieven voor sex dates met echte profielen. Deze aanbieders maken tevens ook nooit gebruik van chat operators die je proberen om geld af te troggelen. Zodoende kun je dus zelf erachter komen welke erotische datingwebsites het beste past bij wat je zoekt.

cheatmail profiel verwijderen

Je cheatmail account verwijderen doe je door de stappen hieronder te volgen:

  1. Als eerste log je daar in op de website.
  2. Daarna ga je naar "Mijn profiel".
  3. Klik daarna op het tandwiel-icoon (of surf naar "cheatmail.nl/instellingen").
  4. Onder aan de pagina druk je op de button "definitief opheffen van mijn account" .
  5. Druk als laatst op de button "OK" om jouw profiel direct te laten verwijderen.

Let op: Je cheatmail eventuele credits ben je dan wel direct kwijt hierna!