logo Oma-sex.eu

Oma-sex.eu

Niet tevreden over Oma-sex.eu? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Dating profielen zijn voornamelijk bijgehouden door beheerders van de site zelf Not Safe!
  • Een grote vergoeding betalen bij elk verstuurd bericht Not Safe!
  • Berichten worden verstuurd en beantwoord door een chatcentrale Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Oma-sex is een erotische datingsite met neppe profielen. De berichtjes worden daarnaast beantwoord door betaalde berichten centrales. Ontdek wat onze experts onderzochten op oma-sex.eu en waarom deze datingsite afgeraden wordt door experts. Zie wat betere sex dating site zijn met echte profielen en zonder chatoperators

oma-sex review

oma-sex is een seks datingsite met nep profielen die door deze website zelf worden ontwikkeld. De chatberichten worden zowat allemaal geschreven door eigen chatters die daarvoor een vergoeding krijgen. Deze chat operators weten precies hoe zij een chatgesprek tot stand kunnen houden, want wanneer je op zo een bericht wilt ingaan moet je hiervoor geld betalen per bericht dat je verstuurd. Daarvoor moet je in de meeste gevallen meteen een bundel betalen van minstens € 17,50-, oplopend tot en met €219,50 . Hoe groter de creditpakket des te lager de kosten per verstuurd chatbericht. Niettemin betaal je met de meest dure creditpakket nog gewoon minimaal 1 euro 10 per berichtje. Bij de laagste creditpakket betaal je maar liefst 1,75 euro per chatbericht. Vervolgens is het in vrijwel alle gevallen onmogelijk om echte afspraakjes te scoren via deze website al beweren ze vaak genoeg dat het wel mogelijk is.

Ingeschreven op Oma-sex.eu?

Toevallig aangemeld op oma-sex? Wij adviseren je om je profiel te verwijderen en het op je gemak te gaan proberen bij de betrouwbaardere aanbieders voor erotische dating met echte gebruikers. Tevens hebben de datingsite experts alvast een rangschikking gemaakt met de beste alternatieven voor oma-sex.eu. Bovendien mag je zelf ieder alternatief vrijblijvend gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste datingsite voor spannende dates met echte dames. Deze partijen maken tevens ook nooit gebruik van chatoperators die je proberen om berichten tegoed te laten betalen. Kortom zo kun je er dus erachter komen welke datingwebsites het beste alternatief is voor waar je naar opzoek bent.

oma-sex account verwijderen

Meestal maken sites als deze het jou zo lastig als mogelijk om je account te verwijderen. Natuurlijk wisten onze datingexperts de snelste manier te vinden om je hier uit te schrijven. Je oma-sex profiel verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Om te beginnen moet je zijn ingelogd op je account daar.
  2. Als tweede ga je naar de directe link: "http://oma-sex.eu/user/area/deactivate".
  3. Vul je e-mailadres in waarmee je je hebt ingelogd.
  4. Druk op de button "Permanent Verwijderen" om je registratie definitief te beëindigen

Let op: Je oma-sex eventuele resterende credits en chat gesprekken ben je wel kwijt na het verwijderen van je account!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Liam (47 jaar) 28 mei 2019
Ik raad Oma-sex.eu niet aan Dat het is toegestaan, ik ben een voortuin kwijt aan

Dat het is toegestaan, ik ben een voortuin kwijt aan cadeautjes en kredit alleen maar om erachter te komen dat ik met een getrainde chat operator zit te praten!

auteur van de beoordeling
Jeroen (27 jaar) 15 mei 2019
Ik raad Oma-sex.eu niet aan Ik hou echt van oudere vrouwen en dacht eindelijk een

Ik hou echt van oudere vrouwen en dacht eindelijk een website gevonden te hebben waar ik met prachtige oma's kon afspreken nou dit is dus puur zever gelukkig was ik er optijd bij.

auteur van de beoordeling
Krijn (74 jaar) 02 mei 2019
Ik raad Oma-sex.eu niet aan Weinig oma sex hoor, je zal van een oma verwachten dat ze

Weinig oma sex hoor, je zal van een oma verwachten dat ze heel veel ervaring heeft en niet zo preuts is. Slechte ervaringen opgedaan en niets in weken chatten gevonden.

auteur van de beoordeling
Pizzabakker (41 jaar) 22 Apr 2019
Ik raad Oma-sex.eu niet aan Dit systeem ken ik al, ze hebben meerdere domeinen met de

Dit systeem ken ik al, ze hebben meerdere domeinen met de looks van de pagina. Dit zijn allemaal onbetrouwbare, trap er niet in. Een gewaarschuwd mens telt voor twee....