logo Rijpesexzoekers.nl

Rijpesexzoekers.nl

Niet tevreden over Rijpesexzoekers.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen zijn bijna alleen gemodereerd door de website zelf Not Safe!
  • Veel betalen door muntensysteem en kosten per berichtje wat je wilt versturen Not Safe!
  • Berichten worden verstuurd door robots of operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Rijpesexzoekers is een nep datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profiele. rijpesexzoekers berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts rijpesexzoekers.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor rijpesexzoekers zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Rijpesexzoekers review

Rijpesexzoekers is een neppe dating site met door hun zelf toegevoegde nep profielen. Daarnaast worden de reacties verstuurd en beantwoord door berichten centrales die over het algemeen een vergoeding krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Meestal word je meteen na je registratie overrompelt met overdreven veel berichten van deze neppe leden, waarbij het meestal gaat om sexy vrouwen. Niettemin proberen de chatters achter de profielen je allemaal de indruk te geven erg veel belangstelling in je te hebben en graag een date te willen hebben. Zodra je op zo'n berichtjes wil reageren moet je daarvoor per chatbericht een vergoeding. Voordat je kunt reageren moet je credits kopen waarmee je minimaal tien euro een bundel moet inkopen. Deze creditbundels lopen op tot de twee honderd euro per creditbundel, en hoe grotere bundel je in één keer koopt des te minder je hoeft te betalen. Vervolgens is het bij al deze profielen niet mogelijk om fysieke dates te hebben, al zeggen ze bijna altijd dat ze dit wel willen.

Ingeschreven op rijpesexzoekers.nl?

Dus ben je een van de leden van rijpesexzoekers, dan is ons advies om je hier ook per direct weer uit te schrijven en om het gewoon te gaan proberen bij de betere website voor sexdating zonder fake leden. Uiteraard hebben de datingsite experts alvast een lijst gemaakt met de beste alternatieven voor rijpesexzoekers.nl. Bovendien kun je zelf elk alternatief 100% gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste datingsite voor sex dates met echte dames. Deze aanbieders maken derhalve ook nooit gebruik van betaalde chatters om te proberen je geld af te troggelen. Kortom zo kun je er zelf achter komen welke van deze erotische datingsites het beste aansluit bij waar je naar opzoek bent.

rijpesexzoekers profiel verwijderen

Je rijpesexzoekers account verwijderen gaat als volgt:

  1. Als eerste log je daar in op de website.
  2. Daarna ga je naar "Mijn profiel".
  3. Druk vervolgens op het icoontje van een tandwiel (directe link "rijpesexzoekers.nl/instellingen").
  4. Helemaal onder aan de pagina druk je op de button "definitief opheffen van mijn account" .
  5. Druk als laatst op de "OK" knop om jouw profiel te laten verwijderen.

Let op: Je rijpesexzoekers eventuele tegoed komen direct te vervallen na het verwijderen van je profiel!