logo Geilafspreken.nl

Geilafspreken.nl

Niet tevreden over Geilafspreken.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Dating profielen zijn bijna alleen bijgehouden door deze site zelf Not Safe!
  • Veel geld betalen bij elk verstuurd bericht Not Safe!
  • Berichten worden verstuurd en beantwoord door chat operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Geilafspreken is een nep datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profiele. geilafspreken berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts geilafspreken.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor geilafspreken zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Geilafspreken review

Geilafspreken is een fake dating website met door hun zelf gemaakte fictieve profielen. Daarnaast worden de chats verstuurd en beantwoord door berichten centrales die veelal een vast bedrag krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Meestal word je rap na je aanmelding overrompelt met tig tallen berichtjes van deze gemodereerde profielen, waarbij het meestal gaat om mooie dames. Bovendien proberen de chatters achter de profielen je allemaal de indruk te geven veel interesse in je te hebben en snel een ontmoeting te willen hebben. Wanneer je op een van die berichten wil antwoorden moet je daarvoor per bericht €1,- euro betalen. Om te kunnen reageren moet je credits vooruitbetalen waardoor je op z'n minst voor 10 euro een creditpakket moet kopen. De kosten lopen op tot en met de €200,- per creditbundel, en hoe meer je koopt des te minder je betaald per bericht. Desondanks is het nooit mogelijk om offline afspraakjes te regelen, al zeggen ze veelal dat ze het juist graag willen.

Ingeschreven op geilafspreken.nl?

Dus ben je lid van geilafspreken, dan raden wij je aan om je hier ook meteen weer uit te schrijven en om het beter te gaan proberen bij de betere alternatieven voor casual dating zonder gemodereerde gebruikers. Daarnaast hebben onze experts alvast een lijst gemaakt met de beste alternatieven voor geilafspreken.nl. Bovendien mag je zelf ieder alternatief kosteloos uitproberen om kennis te maken met deze beste alternatieven voor spannende afspraakjes met echte gebruikers. Deze partijen maken tevens ook nooit gebruik van chat operators die je proberen om een creditpakket te laten betalen. Op deze manier kun je er dus erachter komen welke erotische datingsites het beste alternatief is voor waar je naar opzoek bent.