logo Flirtgratis.nl

Flirtgratis.nl

Niet tevreden over Flirtgratis.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen worden bijna alleen ontwikkeld door de site zelf Not Safe!
  • Een grote vergoeding betalen per verstuurd berichtje Not Safe!
  • Berichten verstuurd door operators en bots Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Flirtgratis is een nep datingsite met door hun zelf aangebrachte fictieve profiele. flirtgratis berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts flirtgratis.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor flirtgratis zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Flirtgratis review

Flirtgratis is een fake dating website met door hun zelf gemaakte nep profielen. Daarbij worden de berichten verstuurd en beantwoord door chatoperators die veelal een commissie krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Meestal word je kort na je aanmelding overspoeld met overdreven veel berichtjes van deze fictieve gebruikers, waarbij het meestal gaat om knappe vrouwen. Bovendien proberen de chatoperators je allemaal de indruk te geven erg veel belangstelling in je te hebben en echt een afspraakje te willen regelen. Zodra je op zo'n chatberichten wil reageren moet je daarvoor per chatbericht meer dan één euro betalen. Om te kunnen reageren moet je een bundel aanschaffen waardoor je op z'n minst €10,- een creditpakket moet aanschaffen. Deze creditbundels lopen op tot de twee honderd euro per transactie, en hoe meer je in één keer koopt hoe minder je per verstuurd bericht betaald. Uiteindelijk is het in vrijwel alle gevallen nooit mogelijk om echte ontmoetingen te hebben, al beweren ze vaak dat ze het heel graag willen.

Ingeschreven op flirtgratis.nl?

Dus ben je een van de leden van flirtgratis, dan is ons advies om je hier ook gewoon weer uit te schrijven en om het beter te gaan proberen bij de betere aanbieders voor seks dating met echte profielen. Bovendien hebben onze experts alvast een overzicht gemaakt met de beste alternatieven voor flirtgratis.nl. Bovendien kun je zelf ieder alternatief kosteloos uitproberen om kennis te maken met deze beste datingsite voor spannende afspraakjes met echte gebruikers. Deze partijen maken derhalve ook nooit gebruik van betaalde chatters om te proberen je aan het lijntje te houden. Kortom zo kun je erachter komen welke datingwebsites het beste past bij wat je zoekt.

flirtgratis profiel verwijderen

Je flirtgratis account verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Om te beginnen log je daar in op de website.
  2. Vervolgens ga je naar "Mijn account". (directe link "flirtgratis.nl/mijnaccount").
  3. Ga naar beneden tot onderaan de pagina en klik op de knop "account definitief verwijderen".
  4. Druk als laatst op de "OK" knop om jouw profiel permanent te verwijderen.

Let op: Je flirtgratis eventuele contact punten komen direct te vervallen na deze aktie!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Jens (18 jaar) 28 mei 2019
Ik raad Flirtgratis.nl niet aan Kan er helaas niet positief over zijn mijn ervaring, he

Kan er helaas niet positief over zijn mijn ervaring, he was vuilkeul na valkeul en het ergste is nog wel dat ik nu weer opnieuw moet zoeken naar een site, hoop er eentje te vinden waar je wel met echte profielen te maken hebt.