logo Geheimflirt.com

Geheimflirt.com

Niet tevreden over Geheimflirt.com? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • De profielen zijn bijna alleen gemaakt door de beheerders zelf Not Safe!
  • Wel muntensysteem dus kosten per bericht wat je verstuurd Not Safe!
  • Alle berichten worden zowel verstuurd als beantwoord door ingehuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 juli 2021

Geheimflirt is een nep datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profielen. geheimflirt berichten worden beantwoord door ingehuurde chatoperator. Lees waarom onze experts geheimflirt.com afraden en zie wat de betere alternatieven voor geheimflirt zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Geheimflirt review

geheimflirt.com is een sex datingsite die gebruik maakt van door hun zelf gemodereerde fake gebruikers. Dit wordt bevestigd helemaal onderin de website weggestopt tussen de kleine lettertjes. Zo vermelden ze: "De profielen op geheimflirt zijn nep, fysieke afspraken zijn niet mogelijk". Voor het beantworden van berichten moet je kosten betalen per bericht. Daarbij worden berichtjes die je ontvangt geautomatiseerd verstuurd door bots. Wanneer je daarop reageerd wordt dit berichtje beantwoord door een betaalde chatoperator. Deze chatters krijgen gewoonlijk een vaste commissie per berichtje dat ze versturen of ontvangen. Na alle waarschijnlijkheid word je binnen een paar minuten na het inschrijven overerstelpt door vele chatberichten van zelf gecreëerde leden. Tevens gaat het meestal om sexy vrouwen.

Daarnaast proberen dit soort betaalde chatters je allemaal de voorbeelding te geven erg veel interesse in je te hebben, met daarbij een afspraakje in het korte vooruitzicht. Dit terwijl het hebben van echte afspraakjes niet mogelijk is! De prijzen voor het versturen en beantwoorden van chat berichtjes zijn op zijn goedkoopst 75 cent per bericht. Om te kunnen reageren moet je dan wel gelijk een bundel aanschaffen van minstens €74,99. Anderzijds kost het je al snel meer dan €1,- per credit. Uiteraard is het in alle gevallen nooit mogelijk om echte afspraakjes te krijgen met de profielen op geheimflirt. Al zeggen ze vaak genoeg dat ze juist graag willen afspreken. Daarentegen hebben deze profielen als doel om je zo lang als mogelijk je te laten betalen voor credits.

Ingeschreven op geheimflirt.com?

Ben je al een gebruiker van geheimflirt, dan adviseren wij je om je daar ook snel weer af te melden. Tenslotte zijn er wel goedkopere alternatieven waar je wel echte seks dates kunt hebben. Uiteraard hebben experts alvast een selectie gemaakt en uit meer dan 2500 casual datingsites de beste alternatieven voor geheimflirt.com gevonden. Vanzelfsprekend maken deze datingsites geen gebruik van neppe profielen of chat operators. Bovendien mag je zelf ieder alternatief 100% gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste alternatieven voor sex dates met echte profielen.

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Boris (67 jaar) 13 mei 2019
Ik raad Geheimflirt.com niet aan Dit was mijn eerste datingssite en ben blij dat ik er niet

Dit was mijn eerste datingssite en ben blij dat ik er niet al te veel geld in heb gestoken alles wat ik wil ondernemen kost geld met de dames en een echte date? ho maar dat komt er nooit van is me verteld.