logo Datesite.nl

Datesite.nl

Niet tevreden over Datesite.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen worden bijna alleen geproduceerd door beheerders van de site zelf Not Safe!
  • Hoge kosten betalen bij elk verstuurd bericht Not Safe!
  • Alle berichten worden beantwoord door robots of operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Datesite is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profiele. datesite berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts datesite.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor datesite zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Datesite review

Datesite is een fake dating website met door hun zelf aangemaakte nep profielen. Daarbij worden alle conversaties verstuurd en beantwoord door chat operators die over het algemeen een commissie krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Gewoonlijk word je binnen de kortste keren na je inschrijving overrompelt met overdreven veel berichtjes van deze gemodereerde gebruikers, waarbij het vrijwel altijd gaat om sexy dames. Niettemin proberen deze profielen je allemaal het gevoel te geven erg veel belangstelling in je te hebben en echt een ontmoeting te willen hebben. Zodra je op zo'n chatberichten wil ingaan moet je hiervoor per bericht vele euro's betalen. Om te kunnen reageren moet je een bundel vooruitbetalen waardoor je minimaal voor 10 euro credits moet aanschaffen. Deze bedragen lopen op tot en met de €200,- per creditbundel, en hoe hoger je betaald hoe minder je hoeft te betalen. Uiteraard is het bij al deze profielen niet mogelijk om echte dates te regelen, al wekken ze vaak de indruk dat ze het maar al te graag willen.

Ingeschreven op datesite.nl?

Dus ben je een van de profielen op datesite, dan raden wij je aan om je hier ook meteen weer uit te schrijven en om het beter is te gaan proberen bij de betrouwbaardere website voor casual dating zonder fake leden. Bovendien hebben de datingsite experts alvast een selectie gemaakt met de beste alternatieven voor datesite.nl. Bovendien kun je zelf ieder alternatief helemaal gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste alternatieven voor spannende afspraakjes met echte gebruikers. Deze aanbieders maken tevens ook nooit gebruik van chatoperators om te proberen je credits te laten aanschaffen. Zodoende kun je dus zelf erachter komen welke van deze sexdating websites het beste alternatief is voor wat je zoekt.

datesite profiel verwijderen

Je datesite account verwijderen doe je als volgt:

  1. Om te beginnen log je in op je account.
  2. Vervolgens ga je naar "Wijzig account". (of ga direct naar "datesite.nl/account").
  3. Scroll naar beneden tot onderaan de pagina en druk op de knop "account definitief verwijderen".
  4. Klik als laatst op de "OK" knop om jouw profiel direct te laten verwijderen.

Let op: Je datesite eventuele contact punten ben je wel kwijt na het deactiveren van je account!