logo Contactgezocht.nl

Contactgezocht.nl

10
Niet tevreden over Contactgezocht.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • De profielen worden voornamelijk beheerd door deze website zelf Not Safe!
  • Dure credits betalen bij elk verstuurd of ontvangen berichtje Not Safe!
  • Alle berichten worden verstuurd en beantwoord door chat operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Contactgezocht is een nep datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profiele. contactgezocht berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts contactgezocht.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor contactgezocht zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Contactgezocht review

Contactgezocht is een fictieve dating website met door hun zelf ontwikkelde fictieve profielen. Tevens worden de conversaties verstuurd en beantwoord door berichten centrales die gewoonlijk een vergoeding krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Gewoonlijk word je binnen de kortste keren na je registratie overrompelt met overdreven veel berichten van deze gemodereerde profielen, waarbij het meestal gaat om sexy dames. Daarnaast proberen dit soort bedrijven je allemaal het gevoel te geven heel veel belangstelling in je te hebben en echt een afspraakje te willen plannen. Zodra je op een van die berichtjes wil antwoorden moet je daarvoor per bericht €1,- euro betalen. Voordat je kunt reageren moet je credits aanschaffen waardoor je op z'n minst tien euro een creditpakket moet inkopen. Deze bedragen lopen op tot over de 200 euro per creditbundel, en hoe meer je neemt des te minder je per credit betaald. Daarna is het nooit mogelijk om offline afspraakjes te krijgen, al wekken ze vaak genoeg de indruk dat ze het juist graag willen.

Ingeschreven op contactgezocht.nl?

Dus ben je aangemeld op contactgezocht, dan adviseren wij je om je hier ook meteen weer uit te schrijven en om het beter is te proberen bij de betrouwbaardere aanbieders voor erotische dating zonder gemodereerde profielen. Uiteraard hebben onze experts alvast een overzicht gemaakt van de beste alternatieven voor contactgezocht.nl. Bovendien mag je zelf ieder alternatief helemaal gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste alternatieven voor sex dating met echte dames. Deze aanbieders maken tevens ook nooit gebruik van betaalde chatters die je proberen om geld af te troggelen. Zodoende kun je er zelf achter komen welke van deze casual dating sites de beste keuze is voor waar je naar opzoek bent.

contactgezocht account verwijderen

Je contactgezocht account verwijderen doe je door de stappen hieronder te volgen:

  1. Als eerste stap log je in op de website.
  2. Als tweede ga je naar "Wijzig account". (directe link "contactgezocht.nl/account").
  3. Ga helemaal naar beneden tot onderaan de pagina en klik op de button "account definitief verwijderen".
  4. Druk als laatst op de button "OK" om jouw account definitief te laten verwijderen.

Let op: Je contactgezocht eventuele tegoed ben je wel kwijt na het verwijderen van je account!