logo Rondneuken.nl

Rondneuken.nl

Niet tevreden over Rondneuken.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Dating profielen worden voornamelijk bijgehouden door de website zelf Not Safe!
  • Hoge kosten betalen voor ieder verstuurd of ontvangen bericht Not Safe!
  • Alle berichten worden verstuurd en beantwoord door inghuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Rondneuken is een nep datingsite met door hun zelf aangebrachte fictieve profiele. rondneuken berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts rondneuken.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor rondneuken zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Rondneuken review

Rondneuken is een fake datingwebsite met door hun zelf gemaakte fictieve profielen. Tevens worden de reacties verstuurd en beantwoord door chatoperators die gewoonlijk een commissie krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Meestal word je direct na je inschrijving overladen met vele reacties van deze neppe profielen, waarbij het meestal gaat om vrouwen. Bovendien proberen deze profielen je allemaal het idee te geven heel veel interesse in je te hebben en echt een ontmoeting te willen hebben. Wanneer je op een van die chatberichten wil antwoorden moet je daarvoor per bericht een bedrag betalen. Voordat je kunt reageren moet je een bundel vooruitbetalen waarmee je minimaal voor 10 euro een creditpakket moet nemen. Deze bedragen lopen op tot over de 200 euro per creditbundel, en hoe meer je in één keer koopt hoe minder je per berichtje betaald. Desondanks is het nooit mogelijk om echte afspraakjes te regelen, al zeggen ze in de meeste gevallen dat ze dat maar al te graag willen.

Ingeschreven op rondneuken.nl?

Dus ben je een van de leden van rondneuken, dan raden wij je aan om je hier ook per direct weer uit te schrijven en het op je gemak te proberen bij de betere aanbieders voor sexdating zonder fake leden. Uiteraard hebben onze experts alvast een overzicht gemaakt van de beste alternatieven voor rondneuken.nl. Bovendien mag je zelf ieder alternatief 100% gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste datingsite voor sex afspraakjes met echte vrouwen. Deze partijen maken derhalve ook nooit gebruik van chat operators die je proberen om een creditbundel te laten kopen. Hierdoor kun je dus zelf erachter komen welke casual dating websites het beste alternatief is voor jou.

rondneuken uitschrijven

Je rondneuken account verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Om te beginnen log je daar in op je account.
  2. Vervolgens ga je naar "Mijn account". (directe link "rondneuken.nl/mijnaccount").
  3. Scroll naar beneden tot onderaan de pagina en klik op de button "account definitief verwijderen".
  4. Klik als laatst op "OK" om jouw profiel meteen te verwijderen.

Let op: Je rondneuken eventuele tegoed raak je wel direct kwijt na het deactiveren van je account!