Screenshot van Singles-place.nl

Singles-place.nl

Laatst bijgewerkt op 25 juli 2021
Bezoek website
  • Dating profielen worden voornamelijk aangemaakt door beheerders van de site zelf Not Safe!
  • Veel geld betalen bij elk verstuurd of ontvangen berichtje Not Safe!
  • Berichten beantwoord door betaalde chatters Not Safe!

Singles-place is een nep datingsite die gebruik maken van door hunzelf toegevoegde neppe profielen. Ook worden berichten beantwoord door eigen chatters. Kom er achter wat onze experts onderzochten op singles-place.nl en waarom deze datingwebsite wordt afgeraden door ons. Ondervind wat de beste alternatieven zijn voor singles-place, met goed gecontroleerde profielen en zonder ingehuurde berichten centrales

Singles-place review

Singles-place is een neppe erotische datingwebsite met daarop door hunzelf gemaakte fake profielen. Tevens worden de conversaties verstuurd en beantwoord door betaalde berichten centrales die veelal een vergoeding krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Gewoonlijk word je direct na je registratie overrompelt met tientallen chatberichten van deze fictieve gebruikers, waarbij het vrijwel altijd gaat om knappe dames. Bovendien proberen dit soort bedrijven je allemaal het idee te geven heel veel interesse in je te hebben en echt een ontmoeting te willen regelen. Zodra je op zo'n berichtjes wil antwoorden moet je hiervoor per bericht een vergoeding. Voordat je kunt reageren moet je een credit bundel kopen waardoor je minstens 10 euro credits moet inkopen. Deze creditbundels lopen op tot en met de €250,- per transactie, en hoe meer je in één keer koopt hoe minder je betaald per bericht. Desondanks is het bij al deze profielen nooit mogelijk om fysieke afspraakjes te krijgen, al beweren ze vaak dat ze het wel graag willen.

Ingeschreven op Singles-place.nl?

Toevallig een van de profielen op singles-place? Wij adviseren je om je daar profiel te verwijderen en het eens te proberen bij de betere opties voor seks dating met echte profielen. Tevens hebben de datingsite experts alvast een rangschikking gemaakt met de beste alternatieven voor singles-place.nl. Bovendien mag je zelf ieder alternatief vrijblijvend gratis uittesten om kennis te maken met deze beste datingsite voor sex afspraakjes met echte gebruikers. Deze aanbieders maken tevens ook nooit gebruik van chat operators om te proberen je geld af te troggelen. Op deze manier kun je erachter komen welke van deze datingwebsites het beste aansluit bij waar je naar opzoek bent.

singles-place profiel verwijderen

Om jouw inschrijving op singles-place te verwijderen moet je de volgende stappen volgen:

  1. Om te beginnen moet je inloggen op je profiel.
  2. Vervolgens ga je naar "Help".
  3. Scroll naar beneden om op de link "Lidmaatschap stoppen" te klikken. (of surf naar "singles-place.nl/uitschrijven").
  4. Hierna ontvang je de bevestigingslink om je registratie direct te verwijderen. Na het klikken op de link is je profiel voor goed verwijderd.

Let op: Je singles-place eventuele contact punten en berichtjes raak je wel direct kwijt na het deactiveren van je account!