logo Contactdiscreet.nl

Contactdiscreet.nl

Niet tevreden over Contactdiscreet.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Accounts worden bijna alleen geplaatst door de website zelf Not Safe!
  • Veel betalen door creditsysteem dus kosten per berichtje wat je wilt versturen Not Safe!
  • Alle berichten worden verstuurd en beantwoord door chatoperators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Contactdiscreet is een nep datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profiele. contactdiscreet berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts contactdiscreet.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor contactdiscreet zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Contactdiscreet review

Contactdiscreet is een fake dating website met door hun zelf toegevoegde fictieve profielen. Tevens worden de reacties verstuurd en beantwoord door chatoperators die vaak een vast bedrag krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Na alle waarschijnlijkheid word je meteen na je aanmelding overladen met tig tallen chatberichten van deze gemodereerde profielen, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om mooie meiden. Niettemin proberen dit soort bedrijven je allemaal de indruk te geven heel veel interesse in je te hebben en graag een date te willen hebben. Wanneer je op een berichten wil ingaan moet je daarvoor per bericht een vergoeding. Om te kunnen reageren moet je een creditpakket aanschaffen waarmee je minimaal voor tien euro een bundel moet nemen. Deze creditbundels lopen op tot 200 euro per creditbundel, en hoe hoger je aanschaft des te minder je per verstuurd bericht betaald. Desondanks is het bij al deze profielen nooit mogelijk om offline afspraakjes te scoren, al laten ze vaak genoeg overkomen dat ze dit maar al te graag willen.

Ingeschreven op contactdiscreet.nl?

Dus ben je een van de profielen op contactdiscreet, dan is ons advies om je hier ook weer af te melden en om het beter is te gaan proberen bij de betere opties voor seksdating zonder nep leden. Tevens hebben onze experts alvast een lijst gemaakt van de beste alternatieven voor contactdiscreet.nl. Bovendien mag je zelf ieder alternatief helemaal gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste opties voor sexdating met echte gebruikers. Deze datingsites maken tevens ook nooit gebruik van betaalde chatters die je proberen om uit te lokken om te betalen. Kortom zo kun je er zelf achter komen welke van deze erotische datingwebsites het beste alternatief is voor wat je zoekt.

contactdiscreet uitschrijven


Je contactdiscreet account verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Voor de eerste stap log je in op de website.
  2. Druk rechtsbovenin op de link "Help".
  3. Onderin het menu wat omlaag komt staat "Verwijder mijn profiel", klik daarop. (directe link "contactdiscreet.nl/delete_account").

  4. Druk daarna op de button "Verwijder mijn profiel".
  5. Als laatste krijg je de melding "weet je het zeker", druk op de "JA" button en jouw profiel wordt direct verwijderd.

Let op: Je contactdiscreet eventuele tegoed verlies je wel direct na het verwijderen van je account!