logo 123sexcontact.com

123sexcontact.com

Niet tevreden over 123sexcontact.com? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Accounts worden bijna alleen gegenereerd door deze site zelf Not Safe!
  • Veel betalen door credits dus kosten bij ieder privé bericht wat je verstuurd Not Safe!
  • Berichten worden verstuurd door ingehuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

123sexcontact is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profielen. 123sexcontact berichten worden beantwoord door chatoperator. Lees waarom onze experts 123sexcontact.com afraden en zie wat de betere alternatieven voor 123sexcontact zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

123sexcontact review

123sexcontact.com is een casual dating site dat uitsluitend gebruik maakt van door hun zelf aangemaakte fake members. Dit tonen ze helemaal onderin de pagina verborgen in de moeilijk zichtbare tekst. Zo vermelden ze: "De profielen op 123sexcontact zijn fictief, fysieke afspraken zijn niet mogelijk". Voor het versturen van chat berichten moet je geld betalen per berichtje. Daarbij worden alle berichten die je binnen krijgt automatisch verstuurd door bots. Wanneer je daarop reageerd wordt dit berichtje beantwoord door een chat operator. Deze personen krijgen veelal een percentage per berichtje dat ze versturen. Gewoonlijk word je binnen een paar minuten na het inschrijven overerstelpt door de soms honderden chat verzoeken van fictieve profielen. Daarbij gaat het vrijwel altijd om aanlokkelijke dames.

Niettemin proberen de chatoperators je de indruk te geven erg veel belangstelling in je te hebben, met daarbij een ontmoeting in het korte vooruitzicht. Uiteraard is het hebben van "real life" afspraakjes niet mogelijk is! De kosten voor het beantwoorden en versturen van chat berichtjes zijn op zijn goedkoopst 75 cent per chat bericht. Daarvoor moet je dan wel gelijk een bundel inkopen van ten minste €74,99. Anders betaal je al snel meer dan één euro per credit. Daarna is het bij al deze profielen niet mogelijk om echte dates te hebben met de leden van 123sexcontact. Al beweren ze bijna altijd dat ze wel willen daten. Doch hebben zij als enige doel om je zo lang mogelijk je aan het lijntje te houden voor geld.

Ingeschreven op 123sexcontact.com?

Heb je je al geregistreerd op 123sexcontact, dan adviseren wij je om je daar ook direct weer af te melden. Bovendien bestaan er wel goedkopere datingsites waar je wel echte casual dates kunt scoren. Uiteraard hebben de datingsite experts alvast een lijst gemaakt en uit meer dan 2000 sexdating platforms de beste alternatieven voor 123sexcontact.com geselecteerd. Uiteraard maken deze partijen geen gebruik van fake profielen of betaalde chatters. Bovendien kun je zelf ieder alternatief vrijblijvend gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste opties voor spannende afspraakjes met echte vrouwen.