logo Lovers-dating.nl

Lovers-dating.nl

Niet tevreden over Lovers-dating.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen en foto's worden voornamelijk geproduceerd door deze website zelf Not Safe!
  • Veel betalen bij elk verstuurd berichtje Not Safe!
  • De berichten worden verstuurd en beantwoord door betaalde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Lovers-dating is een nep datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profiele. lovers-dating berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts lovers-dating.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor lovers-dating zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Lovers-dating review

Lovers-dating is een neppe dating site met door hun zelf ontwikkelde fictieve profielen. Daarbij worden de chats verstuurd en beantwoord door chatters die gewoonlijk een vergoeding krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Vaak word je meteen na je aanmelding overladen met soms honderden chatberichten van deze fake profielen, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om vrouwen. Niettemin proberen ze je allemaal het idee te geven veel interesse in je te hebben en echt een ontmoeting te willen hebben. Wanneer je op een berichten wil reageren moet je daarvoor per chatbericht een vergoeding. Om te kunnen reageren moet je credits vooruitbetalen waarmee je op z'n minst voor 10 euro een bundel moet nemen. Deze bundels lopen op tot de twee honderd euro per transactie, en hoe meer je in één keer koopt hoe minder je per verstuurd bericht betaald. Daarna is het in vrijwel alle gevallen niet mogelijk om echte afspraakjes te krijgen, al wekken ze vaak genoeg de indruk dat ze dit juist wel willen.

Ingeschreven op lovers-dating.nl?

Dus ben je ingeschreven op lovers-dating, dan adviseren wij je om je hier ook gewoon weer af te melden en om het beter te proberen bij de betere alternatieven voor seks dating met echte profielen. Uiteraard hebben onze experts alvast een selectie gemaakt van de beste alternatieven voor lovers-dating.nl. Bovendien mag je zelf ieder alternatief gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste datingsite voor spannende dates met echte gebruikers. Deze partijen maken tevens ook geen gebruik van betaalde chatters om te proberen je veel geld te laten betalen. Zodoende kun je er zelf achter komen welke erotische datingwebsites de beste keuze is voor waar je naar opzoek bent.

lovers-dating uitschrijven

Je lovers-dating account verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Als eerste log je daar in op de website.
  2. Vervolgens ga je naar "Mijn account". (of surf naar "lovers-dating.nl/mijnaccount").
  3. Ga naar beneden tot onderaan de pagina en klik op de button "account definitief verwijderen".
  4. Klik als laatst op de "OK" knop om jouw profiel meteen te laten verwijderen.

Let op: Je lovers-dating eventuele contact punten verlies je wel direct na het verwijderen van je profiel!