logo Flirtmeevandaag.nl

Flirtmeevandaag.nl

Niet tevreden over Flirtmeevandaag.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Accounts worden bijna alleen gemodereerd door de site zelf Not Safe!
  • Commissie betalen bij elk verstuurd of ontvangen berichtje Not Safe!
  • Berichten zowel verstuurd als beantwoord door chatoperators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Flirtmeevandaag-nl is een casual dating site met fake profielen. Bovendien worden berichtjes beantwoord door betaalde chatoperators. Ontdek wat onze experts onderzochten op flirtmeevandaag.nl en waarom deze casual dating website wordt afgeraden door experts. Kijk wat de betere datingsite zijn met eerlijke profielen en zonder ingehuurde berichten centrales

flirtmeevandaag-nl review

flirtmeevandaag-nl is een dating site met nep profielen die ze zelf hebben ontwikkeld. De chatberichten op je account worden hierbij geschreven door ingehuurde berichten centrales die daarvoor betaald krijgen. Deze chat operators worden getraind om een chatgesprek tot stand te houden, want zodra je op een van die berichtjes wilt antwoorden moet je hiervoor €1,90 betalen per bericht. Bovendien moet je dan ook direct een aantal credits inkopen van ten minste meer dan zeventien euro tot over de 200 euro . Hoe duurder het aankoop bedrag des te lager de kosten per chatbericht. Desondanks zijn de kosten bij de meest dure credit-pakket als nog gewoon meer dan 1 euro per chatbericht. Bij de meest voordelige creditpakket betaal je zelfs zomaar € 1,75 per bericht dat je verstuurd. Vervolgens is het in vrijwel alle gevallen niet mogelijk om echte afspraakjes te regelen via deze dating site al zeggen ze in de meeste gevallen dat het wel gewoon kan.

Ingeschreven op Flirtmeevandaag.nl?

Dus ben je een van de profielen op flirtmeevandaag-nl, dan adviseren wij je om je hier ook weer af te melden en het gewoon is te proberen bij de betrouwbaardere alternatieven voor erotische dating zonder gemodereerde profielen. Tevens hebben onze datingsite deskundigen alvast een selectie gemaakt van de beste alternatieven voor flirtmeevandaag.nl. Bovendien mag je zelf elk alternatief 100% gratis uittesten om kennis te maken met deze beste datingsite voor sexdates met echte gebruikers. Deze datingsites maken derhalve ook geen gebruik van chatoperators om te proberen je geld af te troggelen. Hierdoor kun je dus zelf erachter komen welke van deze datingwebsites het beste alternatief is voor waar je naar opzoek bent.

flirtmeevandaag-nl profiel verwijderen

Vaak maken dit soort casual datingwebsites het de gebruiker zowat onmogelijk om je account te verwijderen. Desondanks wisten de datingexperts de makkelijkste manier te vinden om je profiel te kunnen verwijderen. Om je account te verwijderen moet je de volgende stappen uitvoeren:

  1. Om te beginnen moet je zijn ingelogd op de website.
  2. Vervolgens surf je naar: "http://flirtmeevandaag.nl/user/area/deactivate".
  3. Vul je e-mailadres in waarmee je bent geregistreerd.
  4. Druk op de knop "Permanent Verwijderen" om je lidmaatschap te beëindigen

Let op: Je flirtmeevandaag-nl eventuele credittegoed en chat berichten gaan verloren na het verwijderen van je profiel!